Nyheter

Filter:

Biblioteket är stängt under påsken

Biblioteket är stängt under påskhelgen så passa på att besöka oss innan och ladda med spännande böcker.

En smurf på crack? Panelsamtal och invigning av konstverket Ping Pong

Det är dags för officiell invigning av verket Ping Pong, som numera pryder entrén till den nya sporthallen i Kungsängen, signerat konstnären Peter Johansson. Invigningen följs av ett panelsamtal om offentlig konst och demokrati söndag den 21 mars. Det blir digitalt och öppet för alla. Välkommen!

Earth hour-veckan firas både digitalt och med arrangemang utomhus

Den globala klimatmanifestationen Earth hour hålls varje år under en timme den sista lördagen i mars. Då släcker människor världen över sina lampor för att uppmärksamma klimatfrågan. Upplands-Bro kommun deltar med aktiviteter en hel vecka.

boktips och författarmöten Digitalt

Just nu kan vi inte träffas på riktigt. Via bibliotekets digitala kanaler kan du istället träffa författare och få boktips av bibliotekets personal. Välkommen att titta och lyssna.

Felaktig hantering av IP-adresser – tekniskt fel rättat

Sveriges Radio gjorde under februari en granskning av offentliga myndigheters och kommuners webbplatser kopplat till datasäkerhet. Granskningen visade att flera kommuner omedvetet delat IP-adresser från webbplatsen genom verktyget Google Analytics.

Nu är sportlovsprogrammet här!

Escaperoom där du kan testa VR-glasögon eller ugglejakt i skogen är några av aktiviteterna du kan testa på under sportlovet i Upplands-Bro kommun.