Nyheter

Filter:

6/11 Stickcafé och slöjdsalong - i nya café Boulevard

Onsdagen den 6 november är en stor dag! Då öppnar nya caféet sina portar för våra textila och skapande verksamheter!

Färgstarka youtubern Thomas Sekelius gästar Kulturhuset

Thomas Sekelius, youtuber och författare till boken Two Faced, kommer till Kulturhuset torsdagen den 7 november. Kom och hör honom berätta om sig själv, sin Youtubekarriär, sin bok och självklart sminket!

Nu finns tidningen Min Historia - om sommarens konstprojekt i Bro

Nu är tidningen Min historia 2019 tryckt. Tidningen delas ut gratis till deltagarna i konstprojektet med samma namn – bland annat fritidsbarn på Finnstaskolan, Härneviskolan och Råbyskolan. Den finns också att hämta i Kulturhuset och på biblioteken i Bro och Kungsängen.

Underfundig utställning av Meggi Sandell invigdes i konsthallen

Meggi Sandells utställning med grafik och textilkonst invigdes lördagen den 19 oktober i Konsthallen. Nyfikna besökare i blandade åldrar bjöds på bandklippning, mingel och ett spännande samtal med konstnären, som presenterade sin konst.

Snart höstlov - mycket på programmet i Kulturhuset

Snart är det höstlov och då händer det mycket roligheter i Kulturhuset. Konstskola, skräckteater och halloweenfest är bara några exempel. Du hittar alla aktiviteterna i vårt höstlovsprogram.

Möt Meggi Sandells formstarka minimalism i konsthallen

Nu öppnar Meggi Sandells utställning Förskjutningar i Konsthallen. Du får se svartvit grafik och textilkonst som tar helt nya vägar. - Man kan beskriva min konst som minimalistisk. Jag försöker reducera allting till så få element som möjligt, säger hon.