Nyheter

Filter:

Ändrade öppettider på biblioteken

Den 15 september öppnar Kungsängens bibliotek 13.00. Bro bibliotek har öppet som vanligt. Kan du inte komma till biblioteket låna e-böcker via vår hemsida eller använd våra tjänster Boken kommer eller Take away.

Barn och konstnärer skapar konst tillsammans i Bro

Sommarprojektet Samtidskonst i Bro genomförs den här veckan på olika håll i Bro. I år ska deltagarnas bidrag resultera i just en slags bro – en symbol som binder samman människor med varandra, och med djurens värld.

Ordinarie öppettider på biblioteken

Augusti och snart skolstart. Kanske har du precis börjat jobba igen efter semestern eller har semesterdagar kvar? Fortfarande finns tid att läsa den där boken du velat läsa länge. Passa på att besöka biblioteket för att inspireras. Från och med 21 augusti har båda biblioteken ordinarie öppettider. Kan du inte komma till biblioteket låna e-böcker via vår hemsida eller använd våra tjänster Boken kommer eller Take away.

musik på äldreboenden i sommar

I sommar kan några av våra äldreboenden runtom i kommunen njuta av en härlig Brasskvintett från Musikaliska, Länsmusiken i Stockholm.

Dans runt midsommarstången, på film!

På fredag den 19 juni är det midsommarafton. Eftersom vi fortfarande ska undvika stora folksamlingar sänder kommunen en midsommarfilm i samarbete med Kungsängens Folkdansgille och filmaren Lasse Thorsberg.

Sommar på biblioteket

Sommar och tid för läsning. Passa på att besöka biblioteket för att inspireras. Vi har öppet alla vardagar hela sommaren. Kan du inte komma till biblioteket kanske du träffar på oss när vi cyklar runt med Bibblabajken eller så kan du alltid använda vår hemsida för att t ex låna e-böcker.