Biljettinformation

De flesta av våra evenemang har fri entré medan du behöver anmäla dig eller köpa biljett till andra. Vad som gäller för just ditt evenemang ser du på respektive evenemangssida.

Under Covid-19

Till alla våra föreställningar begränsar vi publikantalet efter rådande regler och restriktioner. Alla våra platser kommer vara utspridda med säkerhetsavstånd i salongerna för att minska smittspridningen.

Fri entré med drop-in

Du behöver ingen biljett och behöver inte anmäla dig, bara att komma förbi under de tider som har angetts på evenemangsinformationen, gärna i god tid för bra plats.

Fri entré med anmälan/ gratisbiljett

När fri entré anges behövs oftast inga biljetter hämtas ut. Om en gratisbiljett krävs står detta på evenemangssidan och bokas via BILJETT-knappen.

Ibland behöver du anmäla dig via e-postadressen som anges på evenemangets sida och få en bekräftelse på att du har fått en plats. Ibland kan en anmälan också göras via ett digitalt formulär

Biljettpriser

Priserna för våra arrangemang varierar och står på respektive evenemangssida och på biljettsidan innan du genomför ett köp.
Biljetter till barnarrangemang: Alla barn och vuxna betalar samma pris.

Bio Kubens biljettpriser ligger vanligen mellan 80-100 Kr, priset står tydligt innan du genomför köp.
Har du speciella behov eller frågor till Bio Kuben: biokuben@outlook.com eller 0763-11 84 11

Ledsagare: har alltid gratis inträde till våra evenemang. Boka en gratisbiljett via vårt biljettsystem eller uppge detta vid annan typ av anmälan. Om du köper biljetter på plats eller besöker ett arrangemang oanmäld, säg till vår personal, så hjälper de till med platser för både besökare och ledsagare.

Att köpa biljett

Vi använder oss av ett externt biljettsystem med en säker betalfunktion där du kan köpa eller boka din biljett i god tid innan evenemanget. Du behöver inte skriva ut din biljett om du har den i mobilen.

När du klickar på ”KÖP-knappen" under respektive evenemang länkas du till biljettsidan och utför köpet där. Biljetterna går ej att returnera.

Det går bra att visa biljetten i din telefon, du behöver inte ta med en fysisk biljett. Endast bekräftelse är inte giltig biljett.

Vill du vara säker på att få en biljett så var ute i god tid. Behöver du hjälp att genomföra ett biljettköp är du välkommen in till biblioteket. Kontantfri kassa, endast kortbetalning.

Onumrerade sittplatser på konserter

På onumrerade konserter finns det ett mindre antal sittplatser. Vid specialbehov hjälper personalen dig till en lämplig plats, var ute i god tid. Tillgänglighetsanpassad rullstolsplats finns att välja i bokningen.

Om du har några övriga frågor om biljetter eller biljettköp går det bra att mejla: biljett@upplands-bro.se

Kontakta Kultur Upplands-Bro