Välkommen till Kulturskolan!

Vi är Kulturskolan! Den omtyckta och väletablerade kommunala kulturskolan som utbildat tusentals barn och unga i Upplands-Bro i över 60 år!
Här kan du spela, sjunga, dansa, skapa och agera tillsammans med andra, här kan du känna glädjen i att lyckas och att utveckla dig själv tillsammans med våra engagerade och kunniga pedagoger.
Här hittar du en trygg plats att växa, välkommen till Kulturskolan!

Kurskatalogen för vårterminen 2024 är nu öppen, du hittar den här!

Filter: Kulturskolan

Nyheter

Nu inviger vi Vinterrums sagostig!

Den 16/3 kl. 13.00 inviger vi Sagostigen i Vinterrum! Välkomna på en guidad sagovandring kring Vinterrum . Sagostigen passar utmärkt för yngre barn och deras nära och kära samt förskolor. Vinterrum är en ny rkreationsplats i Bro där du som besökare lättare kan vistas utomhus under alla årstider. Nu har vi dessutom skapat en sagostig baserad på sagoboken Önskesnön om vännerna Lugo och Lill.

Barn och seniorer förenades i ett musikresidens!

I höstas 2023 och januari 2024, genomförde vi ett unikt musikprojekt i samarbete med Region Stockholm, där vi förenade barn och seniorer i Upplands-Bro kommun genom en Musikresidens. Tillsammans med medlemmar från Romeo och Julia-kören och regissören Benoit Malmberg utforskades Hjalmar Söderbergs novell "Kyssen" genom musik, teater och resande tillbaka i tiden.

Kurskatalogen för höstterminen är öppen!

Äntligen är kurskatalogen för kulturskolornas kurser inför höstterminen öppen!

Visa alla