BIO KUBEN I KULTURHUSET

Vi har öppet för biovisning, vi fortsätter med ett maxtak på 50 sålda biljetter istället för 98.

Från och med den 9 februari tas alla restriktioner bort i Sverige men vi fortsätter att ha en maxgräns på 50 sålda biljetter tillsvidare. Vi säljer onumrerade platser detta för att du och din granne ska kunna respektera avståndet till varandra.

Med tanke på alla skriverier om förbud mot att ta med sig eget biogodis så vill vi bara påpeka att hos oss är det helt okej att ta med sig eget godis.

Biljetter kommer endast att kunna köpas på plats och då endast med kontanter eller swish (saknar kassasystem just nu). Däremot kan ni förboka era biljetter via vår mailadress biokuben@outlook.com (Vi kommer bekräfta om biljetter finns). Bokade biljetter hämtas och betalas i kassan på biografen, senast 10 minuter innan föreställningen börjar. /UMTS.

Vi som driver biografen är UMTS - Upplands-Bro Musik- & Teatersällskap en förening som sedan 60-talet varit verksam i kommunen.

Bio Kuben ligger i Kulturhuset i Kungsängen med direktingång från baksidan av Kulturhuset. Varmt välkommen in! Hitta hit

Är det något du undrar över, vill föreslå en film eller har speciella behov? Kontakta Bio Kuben på: biokuben@outlook.com eller 0763-11 84 11

Filter: Film