BIO KUBEN I KULTURHUSET

Hej!

Nu har vi uppdaterat filmprogrammet för mars månad. Se bioprogramet till höger.

I februari visar vi den mycket sevärda The old oak, Musikalen Purpurfärgen, Upproret, Fjärilen Patrik, Babblarna, Dune 1 och 2 samt mycket film under sportlovet - och då kommer allas vår busunge Håkan Bråkan 2 tillbaka ... mycket blandat.

Tyvärr har vi fått ställa in visningen på Greta Gris, vi hoppas kunna visa den senare i vår. Ni som har bokat och betalt era biljetter kommer att få era pengar tillbaka.

Vi vill också meddela att ingen filmvisning kommer att ske i Ekhammarskolan under sportlovet, detta pga renovering av lokalen.

Välkomna! Hoppas vi ses!

ps. Nu går det att boka/köpa och välja sina biljetter hemma framför datan.
Ej uthämtade reserverade biljetter släpps 15 minuter innan filmen börjar.

Vi finns på bio.se samt på biokuben.se

//Bio Kuben

Vi som driver biografen är UMTS - Upplands-Bro Musik- & Teatersällskap en förening som sedan 60-talet varit verksam i kommunen.

SF/Filmstadens biljetter gäller tyvärr inte hos oss, eftersom vi saknar system för att verifiera dem.

Med tanke på alla skriverier om förbud mot att ta med sig eget biogodis så vill vi bara påpeka att hos oss är det helt okej att ta med sig eget godis.

Bio Kuben ligger i Kulturhuset i Kungsängen med direktingång från baksidan av Kulturhuset. Varmt välkommen in! Hitta hit

Är det något du undrar över, vill föreslå en film eller har speciella behov? Kontakta Bio Kuben på: biokuben@outlook.com eller 0763-11 84 11

Filter: Film