Nyheter

Filter:

Violet Green hyllar kvinnliga pionjärer inom blues och rock

Snart kommer bandet Violet Green and all between till Kulturhuset. Det blir kaxig rock, soul och blues av musikpionjärer som i många fall är märkligt okända.

6/11 Stickcafé och slöjdsalong - i nya café Boulevard

Onsdagen den 6 november är en stor dag! Då öppnar nya caféet sina portar för våra textila och skapande verksamheter!

Färgstarka youtubern Thomas Sekelius gästar Kulturhuset

Thomas Sekelius, youtuber och författare till boken Two Faced, kommer till Kulturhuset torsdagen den 7 november. Kom och hör honom berätta om sig själv, sin Youtubekarriär, sin bok och självklart sminket!

Nu finns tidningen Min Historia - om sommarens konstprojekt i Bro

Nu är tidningen Min historia 2019 tryckt. Tidningen delas ut gratis till deltagarna i konstprojektet med samma namn – bland annat fritidsbarn på Finnstaskolan, Härneviskolan och Råbyskolan. Den finns också att hämta i Kulturhuset och på biblioteken i Bro och Kungsängen.

Underfundig utställning av Meggi Sandell invigdes i konsthallen

Meggi Sandells utställning med grafik och textilkonst invigdes lördagen den 19 oktober i Konsthallen. Nyfikna besökare i blandade åldrar bjöds på bandklippning, mingel och ett spännande samtal med konstnären, som presenterade sin konst.

Snart höstlov - mycket på programmet i Kulturhuset

Snart är det höstlov och då händer det mycket roligheter i Kulturhuset. Konstskola, skräckteater och halloweenfest är bara några exempel. Du hittar alla aktiviteterna i vårt höstlovsprogram.