Nyheter

Filter:

musik på äldreboenden i sommar

I sommar kan några av våra äldreboenden runtom i kommunen njuta av en härlig Brasskvintett från Musikaliska, Länsmusiken i Stockholm.

Dans runt midsommarstången, på film!

På fredag den 19 juni är det midsommarafton. Eftersom vi fortfarande ska undvika stora folksamlingar sänder kommunen en midsommarfilm i samarbete med Kungsängens Folkdansgille och filmaren Lasse Thorsberg.

Sommar på biblioteket

Sommar och tid för läsning. Passa på att besöka biblioteket för att inspireras. Vi har öppet alla vardagar hela sommaren. Kan du inte komma till biblioteket kanske du träffar på oss när vi cyklar runt med Bibblabajken eller så kan du alltid använda vår hemsida för att t ex låna e-böcker.

Nu blir det drive-in filmvisning på Gamla IP i Kungsängen

Den 14-15 augusti arrangerar Kultur Upplands-Bro tillsammans med Bio Kuben ett Coronaanpassat evenemang – drive-in filmer på stor LED skärm i det fria med eller utan bil. Vi har valt ut filmer som vi hoppas väcker spänning, skratt, popcornsug och äventyrslust i sommarnatten.

Sommarlovsprogram 2020

Cirkusträna eller kör parkour med Cirkus Cirkör, gör en egen boktrailer, skapa musik, karateskoja i Aktivitetsparken, öva dig på konstskolan, dansa, slöjda eller läs, läs, läs i hängmattan med Sommarboken! SOMMARLOV!

Biblioteket i Bro bygger om

Det ska bli ett nytt spännande sagorum, en ny fin verkstad och bibliotekets informationsdisk får en ny placering