Nyheter

Filter:

4 biljetter kvar till cirkusäventyr i Råbyskogen på lördag 19/9

Just nu 4 platser kvar till Knäcka grenar. Du släpps in i mån av plats, vi märker en del bortfall på våra gratisarrangemang. Så det kan absolut vara värt att chansa.

Konstrunda i nytt format

Covid-19 stoppar inte konsten. Även i år genomförs den traditionsenliga konstrundan. Att ta till nya grepp är dock nödvändigt för att undvika smittspridning. Bland annat förlängs presentationsutställning i Kulturhuset i Kungsängen.

Ändrade öppettider på biblioteken

Den 15 september öppnar Kungsängens bibliotek 13.00. Bro bibliotek har öppet som vanligt. Kan du inte komma till biblioteket låna e-böcker via vår hemsida eller använd våra tjänster Boken kommer eller Take away.

Barn och konstnärer skapar konst tillsammans i Bro

Sommarprojektet Samtidskonst i Bro genomförs den här veckan på olika håll i Bro. I år ska deltagarnas bidrag resultera i just en slags bro – en symbol som binder samman människor med varandra, och med djurens värld.

Ordinarie öppettider på biblioteken

Augusti och snart skolstart. Kanske har du precis börjat jobba igen efter semestern eller har semesterdagar kvar? Fortfarande finns tid att läsa den där boken du velat läsa länge. Passa på att besöka biblioteket för att inspireras. Från och med 21 augusti har båda biblioteken ordinarie öppettider. Kan du inte komma till biblioteket låna e-böcker via vår hemsida eller använd våra tjänster Boken kommer eller Take away.