Nyheter

Filter:

Välkommen till bibliotekskiosken

Vi påminner om att just nu är biblioteken i Upplands-Bro förvandlade till gratiskiosker. Här kan du: Låna och lämna tillbaka lånade medier. Hämta och låna dina reserverade medier. Få boktips och prata böcker med personalen på plats. Få veta mer om våra tjänster "Take away" , Boken kommer och biblioteket hemifrån .

Scenvåren 2021 är igång!

Vårens program är nu släppt och det är med stor nyfikenhet och förväntan vi välkomnar till en ny säsong! Vi startar upp lite senare för att invänta hur läget med smittspridningen ser ut.

Nu anländer konstverket Ping Pong – invigning sker 21 mars 2021

Verket Ping Pong av konstnären Peter Johansson kommer att installeras på måndag, 21 december, vid nya sporthallen i Kungsängen. Den som är nyfiken kan se livesändningar via Facebook. På grund av rådande restriktioner blir den officiella invigningen av verket i mars nästa år, då med flera aktiviteter.

biblioteken under jul och nyår

Just nu är biblioteken i Upplands-Bro förvandlade till gratiskiosker. Under helgerna har vi ändrat våra öppettider. After Schools verksamhet i Bro är igång för lovlediga barn mellan 9 och 14 år. Antalet barn i lokalen är begränsat till 6 stycken så kom i tid för att vara säker på att få vara med. Mer om After School jullovskul i Bro och dess öppettider hittar du här .

Inställda arrangemang, kurser och begränsningar för biblioteksbesökare!

I och med de skärpta allmänna råden påverkas många verksamheter inom Kultur-Upplands-Bro. Tyvärr är många av våra arrangemang och verksamheter inställda- på grund av de skärpta råden. Vi har sett över alla våra arrangemang fram till årsskiftet, så kolla gärna på specifikt arrangemang eller ärenden som du har i kulturhus och bibliotek fram tills dess och se vad som gäller. Många aktiviteter skjuts upp om möjligt, så håll koll på Kulturwebben  Läs mer om vad som gäller för begränsningar i våra bibliotek Läs mer om hur de allmäna råden för Region Stockholm påverkar övrig verksamhet i kommunen här

öppettider på biblioteken

Från och med torsdag 5/11 2020 till söndag 13/12 2020 Biblioteken har minskat öppettiderna och är endast öppna måndag - torsdag 10-17 fredag 11-17 lördag-söndag STÄNGT Biblioteken har fr o med 4/11 endast öppet för lån och återlämning av böcker. Personal hämtar den bok du önskar låna. Våra datorer och kopiatorer är inte tillgängliga för besökare och går inte att använda. Våra tjänster , Boken kommer och vår tjänst "Take away" fungerar som vanligt. Det går också bra att låna e-böcker och film via våra onlinetjänster. Alla anpassningar till rådande omständigheter gäller till och med 19 november. Beslutet kan komma att förlängas om FHM tar nya beslut om de skärpa råden för regionen.