Nyheter

Filter:

Försäljning av gallrade tidskrifter

Fredagen den 31 januari börjar vi sälja våra gamla gallrade tidskrifter

Bebisteater, fågelholkar och cirkus på Öppna förskolan c/o

Bebisteater, fågelholksbygge, snögubbehus, vintersånger och minidisco. Det är några av de aktiviteter som anordnats inom ramen för Öppna förskolan c/o, ett samarbete mellan Öppna förskolan och Kulturhuset i Upplands-Bro.

Kultur- och miljöstipendiet utdelat

Kultur- och miljöstipendiet 2019 delades ut onsdagen den 18 december. Vid Kommunfullmäktiges sista sammanträde mottog de 10 stipendiaterna sina diplom. Hårdrockarna Metalites och Charlie Normanstipendiaten Ella Carlstedts musik skänkte extra glans.

Välkommen in i vår nya barnavdelning

Flytten av barnavdelningen i Bro är klar. Alla barn under 9 år med föräldrar är välkomna in att låna, läsa och mysa i våra soffor.

UMTS laddar för galapremiär för Bio Kuben på annandagen

På annandag jul blir det stor biopremiär för Bio Kuben i Kulturhuset med filmvisningar av Frost 2 och musikalkomedin En del av mitt hjärta. Gänget bakom biosatsningen är en ideell förening med rötter långt tillbaka i kommunen, Upplands-Bro musik- och teatersällskap (UMTS).

Metalband och ung pianist - två av kommunens kulturpristagare

Ella Carlstedt, den yngsta Charlie Norman-pristagaren någonsin, samt det Kungsängenbaserade metalbandet Metalite . Det är två av Upplands-Bro kommuns kulturstipendiater 2019.