Nyheter

Filter:

biblioteken under jul och nyår

Just nu är biblioteken i Upplands-Bro förvandlade till gratiskiosker. Under helgerna har vi ändrat våra öppettider. After Schools verksamhet i Bro är igång för lovlediga barn mellan 9 och 14 år. Antalet barn i lokalen är begränsat till 6 stycken så kom i tid för att vara säker på att få vara med. Mer om After School jullovskul i Bro och dess öppettider hittar du här .

Inställda arrangemang, kurser och begränsningar för biblioteksbesökare!

I och med de skärpta allmänna råden påverkas många verksamheter inom Kultur-Upplands-Bro. Tyvärr är många av våra arrangemang och verksamheter inställda- på grund av de skärpta råden. Vi har sett över alla våra arrangemang fram till årsskiftet, så kolla gärna på specifikt arrangemang eller ärenden som du har i kulturhus och bibliotek fram tills dess och se vad som gäller. Många aktiviteter skjuts upp om möjligt, så håll koll på Kulturwebben  Läs mer om vad som gäller för begränsningar i våra bibliotek Läs mer om hur de allmäna råden för Region Stockholm påverkar övrig verksamhet i kommunen här

öppettider på biblioteken

Från och med torsdag 5/11 2020 till söndag 13/12 2020 Biblioteken har minskat öppettiderna och är endast öppna måndag - torsdag 10-17 fredag 11-17 lördag-söndag STÄNGT Biblioteken har fr o med 4/11 endast öppet för lån och återlämning av böcker. Personal hämtar den bok du önskar låna. Våra datorer och kopiatorer är inte tillgängliga för besökare och går inte att använda. Våra tjänster , Boken kommer och vår tjänst "Take away" fungerar som vanligt. Det går också bra att låna e-böcker och film via våra onlinetjänster. Alla anpassningar till rådande omständigheter gäller till och med 19 november. Beslutet kan komma att förlängas om FHM tar nya beslut om de skärpa råden för regionen.

Årets Upplands-Brokonstnärer 2020 ställer ut i Konsthallen

I våras korades Årets Upplands-Brokonstnär och Årets Upplands-Brohantverkare i samband med den årliga vårsalongen i Konsthallen i Kulturhuset i Kungsängen. Nu ställer vinnarna ut i en gemensam utställning i Konsthallen fram till den 24 oktober.

Scenhösten 2020 är igång – gratis!

Nu drar scenhösten 2020 i gång med Kultur Upplands-Bro. Efter en tuff vår med många inställda evenemang öppnar nu kommunens scener igen med ett fullmatat program. Självklart anpassat efter rådande rekommendationer – och dessutom gratis för alla.