Kungsängens Konsthall

Konsthallen hittar du på entréplanet i Kulturhuset i Kungsängen centrum. Här kan du se en blandning av konst av både professionella konstnärer och amatörer. Välkommen!

Konsthallen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig. Max 2 personer, eller 5 personer från samma sällskap, i Konsthallen samtidigt gäller under eget ansvar. Munskydd rekommenderas och handsprit finns tillgänglig på plats.

Den uppskattade Vårsalongen Konst & Hantverk äger rum i Konsthallen varje år och är ett tillfälle för våra lokala konstnärer att visa sina verk. Under utställningen röstar Konsthallens besökare fram Årets Upplands-Brokonstnär.
Vårsalongen arrangeras av Föreningen Konstformer och alla konstnärer och konsthantverkare som är skrivna och bosatta i Upplands-Bro kan ansöka om att delta i utställningen genom att lämna in ett verk till en jury i början på året. Följ länken och läs mer om Vårsalongen

Håll koll på KONSTEN & KulturEN

Prenumerera på vårt nyhetsbrev som kommer till din e-post 1-2 gånger /månad. Klicka på länken och anmäl dig till Nyhetsbrevet här
Länk till konstens kalendarium
Öppettider & HItta hit

STÄLL UT

Är du aktiv inom någon konstform och vill ställa ut, ensam eller med andra konstnärer? Fyll gärna i formuläret "Intresseanmälan" här.

Välkommen till Kungsängens Konsthall!