Kungsängens Konsthall

Konsthallen hittar du på entréplanet i Kulturhuset i Kungsängen centrum. Här kan du se en blandning av konst av både professionella konstnärer och amatörer. Välkommen!

Konsthallen

Den uppskattade Vårsalongen Konst & Hantverk äger rum i Konsthallen varje år och är ett tillfälle för våra lokala konstnärer att visa sina verk. Under utställningen röstar Konsthallens besökare fram Årets Upplands-Brokonstnär.
Vårsalongen arrangeras av Föreningen Konstformer och alla konstnärer och konsthantverkare som är skrivna och bosatta i Upplands-Bro kan ansöka om att delta i utställningen genom att lämna in ett verk till en jury i början på året. Följ länken och läs mer om Vårsalongen 2023

Håll koll på KONSTEN & KulturEN

Länk till konstens kalendarium
Öppettider & HItta hit

STÄLL UT

Just nu har Upplands-Bros konstföreningar förtur att ställa ut i Kungsängens Konsthall och fyller den med utställningar och event runt hela året. Bli medlem i någon av dem för att ställa ut eller bilda en egen konsförening!
Du kan även fylla i "Intresseanmälan" här och din anmälan läggs i en intressebank för framtida nya satsningar med fler utställningsytor.

Välkommen in till Kungsängens Konsthall och ta del av konsten!