Konsten i Upplands-Bro

Filter: Konst

Nyheter

Youtubern Thomas Sekelius pratade smink och fördomar med unga fans

Thomas. OMG! Glädjetjutet var högt och omedelbart när fans i alla åldrar släpps in till Stora scenen i Kulturhuset för att träffa youtubern Thomas Sekelius. Kvällen bjöd på spännande frågor, entusiasm, kramar och selfies.

Journalisten Jack Werner gäst i unik hiphop-musikal

Den 29 november kan du se journalisten Jack Werner, känd från Viralgranskaren och den kusliga Creepypoden, i en hiphop-musikal i Kulturhuset i Kungsängen. Föreställningen skapas i stunden och tillsammans med publiken.

Violet Green hyllar kvinnliga pionjärer inom blues och rock

Snart kommer bandet Violet Green and all between till Kulturhuset. Det blir kaxig rock, soul och blues av musikpionjärer som i många fall är märkligt okända.

Visa alla

Se konsten

Konsten finns där - men vad vill den säga? Ibland kan det vara roligt att uppleva konstverken i vår närmiljö tillsammans med en kunnig guide. Håll utkik efter våra lunchvisningar som arrangeras i samband med utställningarna.
Vill du boka en visning? Kontakta Konsthallen: konst@upplands-bro.se

Skapa själv

Sticka, måla eller gå en kurs! Är du sugen på att skapa själv eller tillsammans med andra? Vi har många kurser och workshops, se Kurs/Workshop.

Ställ ut

Är du aktiv inom någon konstform och gärna vill ställa ut, ensam eller med andra konstnärer? Fyll gärna i formuläret " Intresseanmälan".
Arbetar du på en förskola eller skola? I Konsthallen och Konstkuben finns möjligheter att visa upp elevernas arbeten under april och maj. Kontakta konstansvarig Anna Sjunnesson: konst@upplands-bro.se

stipendier

Känner du någon som är alldeles extra bra på något inom kultur- och miljöområdet - eller har bidragit till att öka kännedomen om våra lokala kulturmiljöer - missa inte att föreslå dem som kandidater till våra stipendier! Läs mer här