Konsten i Upplands-Bro

Filter: Konst

Nyheter

Diggit förlängs

Diggit ställer ut! har redan lockat många små och stora besökare och förlängs nu för att göra det möjligt för ännu fler att ta del av den interaktiva och kreativa utställningen. Med enkla medel och pedagogiska finesser ger utställningen en intressant bild av teknikens möjligheter i förskolorna.

Konstnären Emma Ström får Kulturstipendium

Emma Ström är en av Kultur- och miljöstipendiaterna 2018. Utdelningen sker vid Kommunfullmäktiges sammanträde onsdagen den 19 december kl 18.30 på Stora scenen i Kulturhuset, Kungsängen.

Vattenläcka i Kulturhuset

Biblioteket i Kulturhuset har just nu begränsad service p.g.a. den omfattande vattenläcka som drabbade Kulturhuset natten till den 27 november.

Visa alla

Se konsten

Konsten finns där - men vad vill den säga? Ibland kan det vara roligt att uppleva konstverken i vår närmiljö tillsammans med en kunnig guide. Håll utkik efter våra lunchvisningar som arrangeras i samband med utställningarna.

Skapa själv

Sticka, måla eller gå en kurs! Är du sugen på att skapa själv eller tillsammans med andra? Vi har många kurser och workshops, se Kurs/Workshop.

Ställ ut

Är du aktiv inom någon konstform och gärna vill ställa ut, ensam eller med andra konstnärer? Fyll gärna i formuläret " Intresseanmälan".
Arbetar du på en förskola eller skola? I Konsthallen och Konstkuben finns möjligheter att visa upp elevernas arbeten under april och maj. Kontakta konstansvarig Anna Sjunnesson: konst@upplands-bro.se