Konsten i Upplands-Bro

Filter: Konst

Nyheter

Sommarlovsprogram 2020

Cirkusträna eller kör parkour med Cirkus Cirkör, gör en egen boktrailer, skapa musik, karateskoja i Aktivitetsparken, öva dig på konstskolan, dansa, slöjda eller läs, läs, läs i hängmattan med Sommarboken! SOMMARLOV!

De är Årets Upplands-Brokonstnärer 2020

Catha Andersson, Mona Setzer och Marianne Keyzer, så heter konstnärerna som kommunens invånare utnämnt till Årets Upplands-Brokonstnärer och hantverkare.

Biblioteket uppdaterar sin katalog

Onsdagen den 12 februari sker en systemuppdatering av bibliotekets katalog

Visa alla

Se konsten

Konsten finns där - men vad vill den säga? Ibland kan det vara roligt att uppleva konstverken i vår närmiljö tillsammans med en kunnig guide. Håll utkik efter våra lunchvisningar som arrangeras i samband med utställningarna.
Vill du boka en visning? Kontakta Konsthallen: konst@upplands-bro.se

Skapa själv

Sticka, måla eller gå en kurs! Är du sugen på att skapa själv eller tillsammans med andra? Vi har många kurser och workshops, se Kurs/Workshop.

Ställ ut

Är du aktiv inom någon konstform och gärna vill ställa ut, ensam eller med andra konstnärer? Fyll gärna i formuläret " Intresseanmälan".
Arbetar du på en förskola eller skola? I Konsthallen och Konstkuben finns möjligheter att visa upp elevernas arbeten under april och maj. Kontakta konstansvarig Anna Sjunnesson: konst@upplands-bro.se

stipendier

Känner du någon som är alldeles extra bra på något inom kultur- och miljöområdet - eller har bidragit till att öka kännedomen om våra lokala kulturmiljöer - missa inte att föreslå dem som kandidater till våra stipendier! Läs mer här