Höstens scenprogram och nyaste satsningen, aw-torsdagar!

Nu när hösten officiellt är här och med september månads intåg är det äntligen dags för oss på Kultur Upplands-Bro att lansera hösten scenprogram tillsammans med vår senaste satsning, AW-torsdagar!

I höstens scenprogram har vi plockat ihop ett smörgåsbord av delikatesser med något för alla smaker och personer, barn som vuxna.
Kanske låter Katarina och Svante Henryson - Sång och Cello som något för dig? Eller Författarbesök med John Ajvide Lindqvist? Kanske cirkusföreställningen Gregarious? Eller varför inte konserten Ladies got the Blues? Samtliga av dessa evenemang från vårt scenprogram för vuxna ingår även i AW-programmet där du välkomnas ner till vår nypiffade foajé på plan 2 i Kulturhuset i Kungsängen! Det bjuds på underhållning i form av quiz, trubadurer, spel samt dryck och lättare tilltugg som kommer att serveras i vår nyöppnade bar!

För barnen och deras närmaste bjuder vi på mängder av föreställningar såsom Klösiga Katters Klubb, Mamma Mu bygger en Koja och dockteatern Spöken på Rymmen! Dessutom har vi ett fullspäckat schema med kostnadsfria föreställningar för de allra minsta såsom Årstiderna och den interaktiva föreställningen Rundgång i samarbete med Öppna Förskolan.

Samtliga av höstens scenupplevelser finner ni i programbladen nedan, samt i vår Kulturkalender här!

Ett program av scenens evenemang för hösten
Ett program av scenens evenemang för hösten
Ett program av scenens evenemang för hösten