Dockteater: Spöken på rymmen

Fri Entré

Ons 02 Nov, 11:00 - 11:35

En lekfull och mysläskig dockteater som passar hela familjen!

En portvakterska sitter varje kväll på sin stol framför det gamla slottet och vaktar. Det är aldrig någon som kommer på besök, och aldrig någon som lämnar slottet. Så vad är det egentligen hon vaktar år efter år? Portvakterskan vet att i slottet bor spöken! Där finns Busiga Harriet, Klumpige Knut och Lille Skraj. Fast egentligen är det bara två spöken man behöver vara rädd för. Lille Skraj är så liten att det är mest han som är rädd. För nästan allting. Han har inte blivit vuxen än. De andra spökena är ganska missnöjda med honom. Så oftast bor han i portvakterskans väska. Spökena får aldrig slippa ut från slottet, för tänk vad som skulle hända om dom kom ut till oss andra. Dom skulle skrämma livet ur både barn och vuxna och ingenting skulle bli som förut! Men... spöken finns ju inte på riktigt, inte sant? Eller....?

Längd: 35 min
Ålder: Familjeföreställning som passar från 3 år och deras sällskap
Pris: Gratis, men platsbokning krävs

En kvinna som sitter på en scen framför ett slott i kulisserna.


Produktion:
Pygméteatern Manus: Lolo Amble Regi: Agneta Ehrensvärd Dramaturg: Magnus Lindman Scenografi, dockor: Sten Wallin Kostym: Ann-Margret Fyregård Ljus: Anders Österberg Ljuddesign: Dragan Popovic Mask: Kjell Gustavsson På scen: Åse Nelson och Michael Koitzsch

Läs mer om Pygméteatern här!

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona