Musikal: Klösiga Katters Klubb

En jazzigt svängig kattpjäs om att vara med eller att vara utanför och om alla kattproblem som bara katter kan lösa!

Kattja, Kattniss och Kattmandu har en klubb: Klösiga katters klubb. De löser mysterier, räddar borttappade kattungar, spionerar på skummisar. Allt sånt som det behövs riviga katter för att fixa. Men nya katter flyttar in i området! Deras område! Vad vill de?

Kattja, Kattniss och Kattmandu samlar sig för attack! Riva, klösa, fräsa, slåss! Skrämma bort! Jaga iväg!

Eller kan det vara bra att vara fler? Kan de nya tillföra något? Vad händer om de frågar om de andra vill vara med…?

Längd: 30 min
Ålder: Familjeföreställning som passar för 3-6 åringar och deras sällskap
Pris: Gratis, men platsbokning krävs

"Klart lysande stjärnor på barnteaterns himlavalv. Ett vardagsdrama kring det som ytligt betraktat ter sig som en krumelur om problemet med att leka tre, men som också finurligt spinner kring den betydligt större frågan om vem som är välkommen, och var?"
- Pia Huss, Dagens Nyheter

"Mittiprickteatern har skräddarsytt jazzigt pigga ”Klösiga katters klubb”, skriven och regisserad av Cleo Boman, för 3–6-årspubliken."
- Karin Helander, Svenska Dagbladet

"Barnteater med klös"
- Karin Åström, Melleruds Nyheter

Tre personer utklädda till katter


Produktion:
Mittiprickteatern Manus & regi: Cleo Boman Scenografi & kostym: Anna Sigurdsdotter Mask: Marie-Louise Hellberg Musik & ljud: Anders Nyström Rörelseinstruktör: Helena Lambert Skådespelare: Tehilla Blad, Isabell Gustavsson och Ulrika Mannerfelt

Läs mer om Mittiprickteatern här!

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona