Mamma Mu bygger en koja

50 kr

Lör 15 Okt, 13:00 - 13:40

Om bakåtsträvaren som tror att kor inte kan bygga kojor och den nyfikna och kreativa livsnjutaren som visar på motsatsen. Allt är ju möjligt, tillsammans!

Mamma Mu bygger en koja! Ett musikaliskt och mimiskt fyrverkeri i dansbandstappning!

Mamma Mu vill mycket mer än vad kor brukar vilja och hon låter sig inte begränsas av någon, inte ens en kraxande kråka. Med humor och uppfinningsrikedom visar Mamma Mu var skåpet ska stå och att allt är möjligt bara man tror på sig själv! Teatergruppen Pero känner sig besjälade med denna lantbruksrebell till ko som ständigt hittar inspiration i barnen och deras lekar. Mamma Mu är en sann förebild! Denna klassiker av Jujja Wieslander och Sven Nordqvist utmanar oss i våra favoritkompetenser; musik och rörelse. Vi presenterar stolt helt nyskriven musik av Ulf Eriksson.

Längd: 40 min
Ålder: Familjeföreställning som passar från 4 år och deras sällskap
Pris: 50 kr

”Kabarékänsla i teater med kosläpp
- Svenska Dagbladet

Tre personer som spelar olika instrument


Produktion:
Teater Pero Regi: Peter Engkvist På scen: Ulf Eriksson, Baura L Magnúsdóttir och Magnus Lundblad

Om Teater Pero

Teater Pero grundades 1983 och har sitt säte i Stockholm. Teater Pero arbetar med mim som grund, tillsammans med musik och dialog, och spelar för barn och unga över hela landet. Flera av Teater Peros pjäser har även spelats i övriga Europa samt i Asien, Afrika, Nordamerika och Australien.

Mottog 2018 Stockholms stads hederspris Kulturarbete för barn och unga samt har nomineradts till S:t Julianpriset. Teater Peros verksamhet bedrivs med stöd från Stat, Region och Stad.

Läs mer om Teater Pero här!

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona