Rundgång med Öppna Förskolan

Fri Entré

Fre 07 Okt, 09:30 - 10:00

En dansupplevelse för de allra yngsta och deras nära vuxna!
Ljus, rörelse och upptäckande, alla centrala delar av Rundgång!

KolKo - KollektivKompaniet tar sig an den allra yngsta publiken och presenterar en föreställning fylld av groove och värme. Relationen mellan bebis och vuxen står i fokus när de tillsammans upplever och utforskar rörelse och rum. Föreställningen är utformad så att bebisen ges möjlighet att känna, härma och iaktta samt ges utrymme och tid att vända sig bort och reflektera en stund eller kanske lägga sig på rygg och blicka upp mot pyramidens topp.

Längd: 30 minuter
Ålder: 6-24 månader
Pris: Fri Entré

Idé & Koreografi: KolKo - KollektivKompaniet. Dansare: Sara Nilsson, Sara Johansson & Sandra Fredriksson. Musik: Sebastian Forslund. Scenografi: Linda Irenedotter Ingemansson. Konstnärlig rådgivning: Dalija Acin Thelander.

Rött ljus. Ett litet barn som sitter och leker med självlysande bollar

ÖPPNA FÖRSKOLAN C/O KULTURHUSET Våren 2022

Fler saker som händer i vår sker i samarbete mellan Kultur-Upplands-Bro och Öppna förskolan. Välkommen hit som privatperson tillsammans med barn som är 0-5 år förskoleverksamheter välkomnar vi till vår kultur i förskoleverksamhet!

16/9 Det här lilla huset

7/10 Rundgång

18/11 Ah hallo bebis

9/12 Årstiderna

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona