Nu släpper vi VÅREns scenprogram!

Nu när vårterminen officiellt är invigd efter ett kortare juluppehåll är det dags för oss på Kultur Upplands-Bro att rulla upp ärmarna och åter igen fylla er vardag med kultur!

I vårens scenprogram har vi plockat ihop ett smörgåsbord av delikatesser med något för alla smaker och personer, barn som vuxna.
Kanske låter Då blir det jazz! Lasse Åberg, Frida Hellkvist och Swingville Seven som något för dig? Kanske cirkusföreställningen Minnet? Eller varför inte konserten Joni Mitchell tribute? Samtliga av dessa evenemang från vårt scenprogram för vuxna ingår även i Pre-Show programmet där du välkomnas ner till vår nypiffade foajé på plan 2 i Kulturhuset i Kungsängen! Det bjuds på underhållning i form av quiz, trubadurer, spel samt dryck och lättare tilltugg som kommer att serveras i den nyöppnade baren!

Dessutom bjuder vi på mysiga helgevenemang för vuxna såsom Deltävlingen av Funkisfestivalen 2023 och konsert med Åsa Jinder!

För barnen och deras närmaste bjuder vi på mängder av föreställningar såsom Pappa Kapsyl - Farlig barnmusik, konsert med Süperstar Orkestar och musikalen Den hemliga trädgården! Dessutom har vi ett fullspäckat schema med kostnadsfria föreställningar för de allra minsta såsom dansföreställningen Fågel, dockteatern På Villovägar och den interaktiva föreställningen Babysalong i samarbete med Öppna Förskolan.

Alla vårens scenupplevelser kommer att presenteras i programbladen som kommer här inom kort, samt i vår Kulturkalender här!

Ett program av scenens evenemang för hösten