INSTÄLLD! På villovägar med Öppna Förskolan

Fri Entré

Fre 05 Maj, 09:30 - 10:10

Kulturhuset/ Stora scenenInställd

På Villovägar har tyvärr blivit inställd då teaterkompaniet har dubbelbokat sig. Föreställningen kommer istället tillbaka till Kungsängen i höst och ersätts just nu med föreställningen Babysalong som du hittar här!

Gamla saker städas ut och Nalle hamnar i en av lådorna. Oj, undanställd i ett mörkt förråd! Vill hem igen!
Nalle klättrar ur lådan… hör konstiga ljud…är det någon som gråter?

Sakta börjar den nya världen ta form och Nalle inser att här finns mycket att upptäcka! Förrådets alla undanställda saker får liv och en magisk värld öppnar sig. Nalle träffar en vän och tillsammans påbörjar de den svindlande resan hem igen.

Följ nallens resa genom rädsla och längtan, glädje och hopp. Om att bli lämnad och känna sig övergiven. Om att hitta modet och styrkan.

Längd: 40 minuter
Ålder: 2-6 åringar och deras sällskap
Pris: Gratis, men platbokning krävs

En bild på en nalle som flyger med ett paraply. Mörk bakgrund och färger i lila och rosa


Produktion:
Dockteatern Tittut.
Regi: Sophia Segrell. Idé: Sophia Segrell, Lisa K Almstig, Hugo Therkelson & Sigyn Stenqvist. Dockor: Lisa Kjellgren Almstig. Scenografi: Sigyn Stenqvist Musik & ljud: Hugo Therkelson Medverkande: David Skogman & Martina Grimstedt

Läs mer om Dockteatern Tittut här!

ÖPPNA FÖRSKOLAN C/O KULTURHUSET Våren 2023

Fler saker som händer i vår sker i samarbete mellan Kultur-Upplands-Bro och Öppna förskolan. Välkommen hit som privatperson tillsammans med barn som är 0-5 år förskoleverksamheter välkomnar vi till vår kultur i förskoleverksamhet!

3/2 Dansföreställning: Fågel

10/3 Babysalong

21/4 Konsäärt

5/5 Babysalong (ersätter På Villovägar)

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona