Då blir det jazz! Lasse Åberg, Frida Hellkvist & Swingville Seven

OBS! På grund av högt publiktryck kommer denna konserten att istället visas på Ekhammarscenen i Kungsängen. Så för dig som inte lyckades boka en biljett har vi nu släppt fler, och för dig som redan har en biljett behöver du inte göra nånting.

Välkomna på en kväll i jazzens tecken tillsammans med bandet Swingville Seven, mångsysslaren Lasse Åberg och sångerskan Frida Hellkvist!

Swingville Seven är ett veteranband som bildades för hela 61 år sedan och är still going strong! Tillsammans spelar de jazz från främst 50-talet, t.ex. swing, Ellingtonmusik, med mera.
Bandet intar Stora Scenen i Kungsängen tillsammans med sångerskan Frida Hellkvist som är en mycket begåvad nykomling till jazzscenen, lika hemma i Bluesen som i The Great American Songbook.
Dessutom blir de akompanjerade av Lasse Åberg, mannen med många strängar på sin lyra som känd skådespelare, konstnär och musiker. Åberg sjunger sina kluriga översättningar av jazzstandards och förstärker kompet med sina congas.

Detta är en kväll ni bara inte får missa!

Längd: 1 timme
Pris: Ordinarie 150 kr
Student/ Under 26 år/ Pensionärer/ Arbetssökande 110 kr

En bild med ett band på scenen som sjunger och spelar


Sättning Swingville Seven:

Thomas Driving: trumpet
Stephan Lindstein:
trombon
Olle Frankzén:
saxofon
Per Norlén: saxofon
Pelle Larsson:
piano
Lasse Thorsberg: bas
Lasse Åkesson:
trummor

En bild på en tjej i en rosa klänning som ler mot kameran

PRE-SHOW underhållning:
lea heed

OBS! Pre-showen kommer fortfarande att genomföras men på Ekhammarscenen istället under samma tid.

Mellan klockan 17:30-18:30 bjuder Kultur Upplands-Bro in till Pre-Show i foajén innan konserten med musik från singer-songwritern Lea Heed!

Lea Heed är en ung singer-songwriter som har skrivit egna låtar sen barnsben. Texterna är på svenska och är djupt personliga. Musiken är medryckande och drar åt pop- och vishållet. Hon är utbildad på Pop's academy och Kulturamas Singer-Songwriter-program.

2021 startade hon Untrash Sigtuna, en grupp som träffas med jämna mellanrum och plockar skräp i naturen. Hon fick kommunens ungdomsstipendium för att genomföra idén, och blev även nominerad till galan Svenska Hjältar för sitt initiativ.

Café och blommor

På plats vid Ekhammarscenen kommer även Floristhörnan Stationshuset att finnas! Hos dem kan du köpa vackra blommor eller gott fika. Floristhörnan kommer att servera kaffe, té, dricka, smörgåsar och bakverk. Du kan betala både med swish och kontanter på plats.

PRE-SHOW I FOAJÉN!

Detta evenemang är en del av Kultur Upplands-Bros nya satsning, Pre-Show i foajén!
I Pre-Show erbjuds spännande aktiviteter inför våra evenemang, konserter, författarbesök och föreställningar, perfekt för vännerna, kollegorna och familjen!

Läs mer om Pre-Show programmet här!

En kvinna som ler. Flera som skålar med champagneglas.

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona