Cirkus: Minnet!

100 kr

Tor 16 Feb, 19:00 - 20:00

Jonglering i världsklass blandat med humor, magi och musik!

Minnet är en föreställning, som namnet beskriver, handlar om minnet. Peter Åberg, jonglör och magiker, visar under dessa 50 minuter med hjälp av olika trick och nummer vad minnet är kapabelt till. Det är absolut ingen föreläsning men man får ändå en inblick i hur man kan använda sitt eget minne på ett bättre sätt med enkla medel. Man får se prov på både hur memorering går till samt prova lite själv under föreställningens gång.
Föreställningen är rekommenderad för 9 år och uppåt men fungerar också för en familjepublik. Peter är professionell cirkusartist och har turnerat över hela världen i över 10 år. Han har också det svenska rekordet i att memorera och lösa en 7x7x7 Rubiks Kub med ögonbindel.

Längd: 1 timme
Pris: 100 kr
Student/ Under 26 år/ Pensionärer/ Arbetssökande 80 kr


CirkusMania

CirkusMania är Stockholmsregionens årliga cirkusfestival som samlar scener och kompanier för att tillsammans bjuda på galet mycket cirkus och visa hur spännande, kreativ och varierad cirkusen av idag är! Den här säsongen har Upplands-Bro med två cirkusföreställningar i Cirkusmania - PACE och Minnet! Läs mer om dem nedan. Festivalen äger rum 10-19 februari 2023, och programmet släpps i slutet av november.
Läs mer om CirkusMania här!

PRE-SHOW underhållning:
bräd- och sällskapsspel

Mellan klockan 17:00-19:00 bjuder Kultur Upplands-Bro in till Pre-Show i foajén innan föreställningen med massor av brädspel!
Kanske älskar du redan alla typer av spel? Eller så har du aldrig testat vidare efter en dålig omgång av Monopol? Oavsett välkomnar vi dig att testa på mängder av bräd- och sällskapsspel som passar alla åldrar. På plats kommer även två instruktörer finnas som kan lära dig allt du behöver för att sedan kunna styra upp världens spelkväll hemma!

PRE-SHOW I FOAJÉN!

Detta evenemang är en del av Kultur Upplands-Bros nya satsning, Pre-Show i foajén!
I Pre-Show erbjuds spännande aktiviteter inför våra evenemang, konserter, författarbesök och föreställningar, perfekt för vännerna, kollegorna och familjen! Utöver själva Pre-Show finns även Café Boulevard på plats mellan 17:00-19:00 på plan 2 i foajén.

Läs mer om Pre-Show programmet här!

En kvinna som ler. Flera som skålar med champagneglas.

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona