Förtidsröstning på biblioteket i Bro

Nu kan du förtidsrösta på biblioteket i Bro, men bara vissa dagar och vissa tider. På grund av detta har vi möblerat om lite inne på biblioteket, så du hittar kanske inte allt på sin plats men verksamheten rullar på som vanligt.

Förtidsröstningen är i gång. Bor du i Bro och har bestämt vilka du ska ge din röst till kan du komma till biblioteket för att rösta redan idag. Vi har gjort om två av bibliotekets studierum till en röstlokal. Du hittar den precis vid bibliotekets informationsdisk. OBS! Förtidsröstningen sker bara under visa tider på dagen. Du kan hitta aktuella tider och annan relevant information om valet på kommunens hemsida här.

Du som vill använda bibliotekets publika datorer hittar dem längst fram vid fönstren, till höger om huvudingången. Skrivaren har tillfälligt placerats vid simhallens kassa längst inne i huset. All teknik fungerar som vanligt och du är välkommen till biblioteket under våra ordinarie öppettider för att använda den.

Det går tyvärr inte att boka studierum i Brohuset just nu. Du som vill plugga kan boka våra studieceller eller använda de platser som finns inne på biblioteket. Vissa tider kan du även studera i Verkstan i Bro. Fråga då personalen i disken om hjälp.

Passa på att läsa tidningen, låna någon av höstens nyinköpta böcker eller titta på någon av våra bokskyltningar!

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona