Nyheter

Filter:

Youtubern Thomas Sekelius pratade smink och fördomar med unga fans

Thomas. OMG! Glädjetjutet var högt och omedelbart när fans i alla åldrar släpps in till Stora scenen i Kulturhuset för att träffa youtubern Thomas Sekelius. Kvällen bjöd på spännande frågor, entusiasm, kramar och selfies.

Journalisten Jack Werner gäst i unik hiphop-musikal

Den 29 november kan du se journalisten Jack Werner, känd från Viralgranskaren och den kusliga Creepypoden, i en hiphop-musikal i Kulturhuset i Kungsängen. Föreställningen skapas i stunden och tillsammans med publiken.

Violet Green hyllar kvinnliga pionjärer inom blues och rock

Snart kommer bandet Violet Green and all between till Kulturhuset. Det blir kaxig rock, soul och blues av musikpionjärer som i många fall är märkligt okända.

6/11 Stickcafé och slöjdsalong - i nya café Boulevard

Onsdagen den 6 november är en stor dag! Då öppnar nya caféet sina portar för våra textila och skapande verksamheter!

Färgstarka youtubern Thomas Sekelius gästar Kulturhuset

Thomas Sekelius, youtuber och författare till boken Two Faced, kommer till Kulturhuset torsdagen den 7 november. Kom och hör honom berätta om sig själv, sin Youtubekarriär, sin bok och självklart sminket!

Nu finns tidningen Min Historia - om sommarens konstprojekt i Bro

Nu är tidningen Min historia 2019 tryckt. Tidningen delas ut gratis till deltagarna i konstprojektet med samma namn – bland annat fritidsbarn på Finnstaskolan, Härneviskolan och Råbyskolan. Den finns också att hämta i Kulturhuset och på biblioteken i Bro och Kungsängen.