Nyheter

Filter:

Nu inviger vi Vinterrums sagostig!

Den 16/3 kl. 13.00 inviger vi Sagostigen i Vinterrum! Välkomna på en guidad sagovandring kring Vinterrum . Sagostigen passar utmärkt för yngre barn och deras nära och kära samt förskolor. Vinterrum är en ny rkreationsplats i Bro där du som besökare lättare kan vistas utomhus under alla årstider. Nu har vi dessutom skapat en sagostig baserad på sagoboken Önskesnön om vännerna Lugo och Lill.

Barn och seniorer förenades i ett musikresidens!

I höstas 2023 och januari 2024, genomförde vi ett unikt musikprojekt i samarbete med Region Stockholm, där vi förenade barn och seniorer i Upplands-Bro kommun genom en Musikresidens. Tillsammans med medlemmar från Romeo och Julia-kören och regissören Benoit Malmberg utforskades Hjalmar Söderbergs novell "Kyssen" genom musik, teater och resande tillbaka i tiden.

vårens scenprogram 2024

Efter en tid av vintermörker blickar vi nu framåt mot våren på Kultur Upplands-Bro! Till scenprogrammet för vårterminen kommer vi att erbjuda något för alla åldrar och smaker med fantastiska konserter, föreställningar och mycket mer! Trots att kylan fortfarande håller i sig bjuder vi in er att tillsammans med oss fira in vårens antågande, varmt välkomna!

Musikintresserade Seniorer för Kommunens Generationsprojekt Sökes!

Är du en passionerad musikentusiast eller kanske en erfaren musiker? Då kan du vara precis den vi söker! Upplands-Bro kommun lanserar ett spännande generationsprojekt och vi letar efter Dig med ett genuint intresse för musik. Oavsett om Du spelar ett instrument, sjunger eller helt enkelt älskar att lyssna på musik, så är du välkommen att vara med.

Upptäck Upplands-Bros Kulturhistoria

Är du 65+ och sugen på att upptäcka både nya och kulturhistoriska platser i Upplands-Bro kommun? Intresseanmäl dig då redan idag för Kulturbussen!

Höstens scenprogram 2023

Hösten har åter knackat på dörren in till våra liv med allt från Hans-höststormen till skolstart. Men med hösten kommer även spännande nya upplevelser, därför är vi på Kultur Upplands-Bro stolta att presentera årets scenhöst för er! Tillsammans har vi samlat scenupplevelser för alla smaker och åldrar, hjärtligt välkomna!