Nyheter

Filter:

Underfundig utställning av Meggi Sandell invigdes i konsthallen

Meggi Sandells utställning med grafik och textilkonst invigdes lördagen den 19 oktober i Konsthallen. Nyfikna besökare i blandade åldrar bjöds på bandklippning, mingel och ett spännande samtal med konstnären, som presenterade sin konst.

Snart höstlov - mycket på programmet i Kulturhuset

Snart är det höstlov och då händer det mycket roligheter i Kulturhuset. Konstskola, skräckteater och halloweenfest är bara några exempel. Du hittar alla aktiviteterna i vårt höstlovsprogram.

Möt Meggi Sandells formstarka minimalism i konsthallen

Nu öppnar Meggi Sandells utställning Förskjutningar i Konsthallen. Du får se svartvit grafik och textilkonst som tar helt nya vägar. - Man kan beskriva min konst som minimalistisk. Jag försöker reducera allting till så få element som möjligt, säger hon.

Unga kreatörer tog plats i inspirerande talkshow

Drömjobb och demokrati var temat när det bjöds på talkshow på Stora scenen i Kulturhuset i fredags. Kvällens värd Barakat B Ghebrehawariat alias demokratiagenten samtalade med tre unga kreatörer – en poet, en dansare och en youtuber – om deras drömmar och drivkrafter.

Låna strömmande film gratis via biblioteket

Hösten och mörkret närmar sig. Kanske dags för lite filmmys.

Upptäck konsten!

Stockholms läns museums app Upptäck konsten i Upplands-Bro – en app som guidar dig till den offentliga konsten - är nu invigd.