Utomhusscenen är här!

Foto: Can Burcin Sahin/LCProBild AB

En naturskön plats med historiska vingslag ger rum åt föreställningen Dans på Rösaring den 25/8. Och för oss som gillar att bada samtidigt som vi lyssnar på musik arrangerar vi två heldagar med musik och film vid Lillsjön 10-11 aug.

I naturreservatet vid Lillsjön vid badplatsen sätter vi upp en stor scen och en LED-skärm med sittplatser i gräset runt om. På lördagen den 10/8 visar vi tre olika filmer för olika åldrar och smak och tycken: 16.00 Stora stygga räven 18.00 Mamma mia-here we go again 20.00 A Star Is Born Världskända musikern Jojje Wadenius intar även samma scen dagen efter den 11/8 och ger familjekonserten från sin nya skiva Livet är nu och en del gamla godingar. Detta följs av ett storslaget firande av Arkeologins dag uppe på Rösaring. Tidigare kommunkoreografen Ingrid Oltermans publik möter nutid, framtid och dåtid i dansen i vandringsföreställningen Dans på Rösaring den 25/8

Affishbild för filmen Mama mia-here we go again med världskända skådespelerskorna Lily James, Amanda Seyfried, Meryl Streep.