Konsert: Jojje Wadenius

Fri entré

Sön 11 Aug, 14:00 - 15:00

Lillsjön, Kungsängen

Njut av familjekonserten Livet är nu och umgänge vid badnära scen i naturreservatet vid Lillsjön! Musik av Jojje Wadenius, dikter av Lotta Olsson & bilder av Charlotte Ramel.

En musikalisk och poetisk hyllning till livet här och nu, med små och stora stunder, kärlek, tokerier och sorg. Låtar som handlar om hundar och pizza, om att känna sig arg eller ledsen och om NU - som svisch - just försvann. Konserten är baserad på den nyutgivna musikboken Livet är nu med dikter av Lotta Olsson, musik av Jojje Wadenius och Charlotte Ramels fina bilder, som även projiceras under konserten.

Under konserten får du även höra en del av Jojjes älskade gamla godingar

Georg ”Jojje” Wadenius är en legendarisk låtskrivare. Han har skrivit många barnvisor som har blivit klassiska och mycket uppskattade genom åren. Han är också känd över hela världen som stjärngitarrist och har samarbetat med många av de mest kända internationella artisterna. Trio X´ särprägel är utforskande och gränsöverskridande musik och de erfarna musikerna låter sig inspireras av många olika genrer.

Målgrupp: 3 – 9 år
Speltid: 45 min

Medverkande: Georg ”Jojje” Wadenius, gitarr och sång, Trio X: Lennart Simonsson, piano, Per V Johansson, bas och Joakim Ekberg, trummor. Bildspel av Skaparkraft Film & Musikproduktion.

Illustration: ©Charlotta Ramel, foto: Q-Image

I samarbete med Länsmusiken i Stockholm

Om arrangemanget
I det natursköna naturreservatet vid Lillsjön njuter du av familjekonsert denna dagen! På söndagen ser du Jojje och company på en utescen, sittplatser i gräset runt om(bänkar och möjlighet att sitta i gräset).

Ta med dig familj, vänner, picknickkorgen och en varm filt att sitta på! Förtäring finns att köpa och ett begränsat antal bänkar finns på plats. Var ute i god tid för bra plats! Håll utkik på FB och webben för mer info när det närmar sig.

Varmt välkomna! Inga biljetter och gratis förstås!
kultur.upplands-bro.se
På Facebook: UB Kulturhus

Praktiskt/ Hitta hit: Adress: Lillsjön badplats, Kungsängen Närmsta busstation: Hallonvägen, Kungsängen. Bilparkeing i direkt anslutning till scenen. Det finns bajamajor på plats.

Dagen innan den 10/8 visar vi även tre filmer utomhus vid Lillsjön. Se mer info om filmerna här Stora stygga räven, Mamma mia-here we go again & A Star Is Born

Bild på musikerna Jojje Wadenius och bandet Trio x