Utomhusfilm: Mamma mia-here we go again

Fri entré

Lör 10 Aug, 18:00 - 20:00

Lillsjön, Kungsängen

En heldag med gratis film för alla åldrar. Ta med picknick och njut tillsammans vid den badnära scenen på Lillsjön!

Film 2 denna dag: Mamma Mia - here we go again
Gör dig redo att sjunga och dansa, skratta och förföras sommaren 2018! Mamma Mia! Here We Go Again tar oss tillbaka till den grekiska pärlan Kalokairi, till det förflutna, för att berätta historien om hur allt blev som det blev med helt ny originalmusik baserad på ABBAs låtskatt.

Om arrangemanget
Denna lördag visar vi 3 olika filmer för olika åldrar. Vi sätter upp en stor LED-skärm med sittplatser i gräset runt om (bänkar och möjlighet att sitta i gräset).
Ta med dig familj, vänner, picknickkorgen och en varm filt att sitta på! Förtäring finns att köpa och ett begränsat antal bänkar finns på plats. Var ute i god tid för bra plats! Håll utkik på FB för eventuellt mer info. Varmt välkomna! Inga biljetter och gratis förstås!

Dagens filmprogram 10 aug:
16.00 Stora stygga räven
18.00 Mamma mia-here we go again
20.00 A Star Is Born

Praktiskt/ Hitta hit: Adress: Lillsjön badplats, Kungsängen Närmsta busstation: Hallonvägen, Kungsängen. Bilparkeing i direkt anslutning till filmvisningen. Det finns bajamajor på plats.

Fler kringarrangemang denna helg publicerar vi i våra olika sociala kanaler löpande. Koll på dem får du genom att följa:
FB-sidan: UB Kulturhus
Instagram Ungdomsproducentern
Instagram: Ubkulturhus
Instagram: Ubkonsthall

Produktionsinfo Mamma mia-here we go again: Bolag: UNIVERSAL,UIP Inspelningsår: 2018 Releasedatum: 2018-11-19 Åldersgräns: Barntillåten Produktionsland: GBR, USA Språk: engelska Text: Svenska Längd: 114 min Regissör: Ol Parker Skådespelare: Lily James Meryl Streep Amanda Seyfried
Läs mer om samarbetspartnern Swedish film

EXTRA! Familjekonsert 11 Augusti
Söndagen den 11/8 är du välkommen till en familjekonsert med den kända musikern Jojje Wadenius, just på Lilljsön också! Läs mer om konserten "Livet är nu"

Skådespelarna Lily James Meryl Streep Amanda Seyfried vid havet