Utomhusfilm: Stora stygga räven

Fri entré

Lör 10 Aug, 16:00 - 17:30

Lillsjön, Kungsängen

En heldag med gratis film för alla åldrar. Ta med picknick och njut tillsammans vid den badnära scenen på Lillsjön!

Film 1 denna dag: Stora stygga räven
Från skaparna av Oscarsnominerade Victor & Josefine kommer en ny rolig och hjärtlig historia för hela familjen. Landsbygden är inte alltid så lugn och fridfull som man kan tro och djuren på den här gården är särskilt underliga: En räv som tar hand om en hel kycklingfamilj, en kanin som spelar stork och en anka som vill vara jultomten.

Om arrangemanget
Denna lördag visar vi 3 olika filmer för olika åldrar. Vi sätter upp en stor LED-skärm med sittplatser i gräset runt om (bänkar och möjlighet att sitta i gräset).
Ta med dig familj, vänner, picknickkorgen och en varm filt att sitta på! Förtäring finns att köpa och ett begränsat antal bänkar finns på plats. Var ute i god tid för bra plats! Håll utkik på FB för eventuellt mer info. Varmt välkomna! Inga biljetter och gratis förstås!

Dagens filmprogram:
16.00 Stora stygga räven
18.00 Mamma mia-here we go again
20.00 A Star Is Born

Praktiskt/ Hitta hit: Adress: Lillsjön badplats, Kungsängen Närmsta busstation: Hallonvägen, Kungsängen. Bilparkeing i direkt anslutning till filmvisningen. Det finns bajamajor på plats.

Fler kringarrangemang denna helg publicerar vi i våra olika sociala kanaler löpande. Koll på dem får du genom att följa:
FB-sidan: UB Kulturhus
Instagram Ungdomsproducentern
Instagram: Ubkulturhus
Instagram: Ubkonsthall

Produktionsinfo om Stora stygga räven: Regi Benjamin Renner, Patrick Imbert Land Frankrike Språk Svenska Längd: 83 minuter Åldersgräns: Barntillåten Premiärdatum: 2018-12-14 Manus: Benjamin Renner, Jean Regnaud Producent Folivari Originaltitel Le grand méchant renard et autres contes... Produktionsår 2017 Genre: Animerad familjefilm
Läs mer om filmdistrubutören Folkets Bio

EXTRA! Familjekonsert 11 Augusti
Söndagen den 11/8 är du välkommen till en familjekonsert med den kända musikern Jojje Wadenius, just på Lilljsön också! Läs mer om konserten "Livet är nu"

Tre animerade figurer i en skog

Bildkälla: Folkets Bio