Scenvåren 2021 är igång!

En av programpunkterna i vår är clownföreställningen "Sopor" med den färgglada trion Trupp Trunk, som redan nu går att boka biljetter till.

Text

Vårens program är nu släppt och det är med stor nyfikenhet och förväntan vi välkomnar till en ny säsong! Vi startar upp lite senare för att invänta hur läget med smittspridningen ser ut.

Det har varit ett händelserikt år och tack vare allas gemensamma insats har vi fått möjlighet att tänka nytt och hitta smarta tekniska lösningar för att fortsätta presentera kulturevenemang på ett tryggt vis. Inför våren har vi Corona-anpassat våra arrangemang så gott det går. Det kommer att finnas mycket digitalt att uppleva och vi kommer också anordna mycket utomhus. Publikantalet är anpassat efter rådande regler och restriktioner - vi har därför biljetter till de flesta av våra program.

Vi har glädjen att presentera flera cirkusföreställningar och först ut på Stora scen blir Nesa i Jorda den 13/2 – en finurlig cirkus om skogens hemligheter. I föreställningen Sopor med Trupp Trunk får vi ta del av tre clowners tankar kring brännande frågor om naturens tillgångar. Den visas i samband med kommunens uppmärksammande av Earth Hour-veckan, ett initiativ grundat av WWF och är en symbolhandling för klimatet. För att fördjupa bekantskapen med ditt närområde rekommenderar vi även Guidad kulturmiljöpromenad i Kungsängen och Bro. En uppfriskande vandring i tiden!

Obs! Håll utkik kort innan evenemangen äger rum. I dessa tider kan evenemang komma att ändras eller ställas in med kort varsel.

KULTURKALENDERN

Detta och mycket mer händer i scenvårens fullmatade program med Kultur Upplands-Bro - läs mer i Kulturkalendern! Länk till e-tjänsten för att boka biljetter samt fribiljetter finns i respektive evenemang.

Prenumerera gärna också på vårt nyhetsbrev. Du anmäler dig på högra sidan på vår hemsida kultur.upplands-bro.se.