Clown: Sopor av Trupp Trunk

Fri entré

Lör 27 Nov, 13:00 - 14:00

Kom och inspireras av tre påhittiga clowner på den växande sopön i havet. Färgsprakande clown- och cirkusföreställning där publiken får ta del av tankeväckande frågor kring hur sopor hanteras idag.

I havet har en ö av sopor växt fram. Sopön är nu tre gånger så stor som landet Frankrike. I Frankrike bor det mest fransmän. I havet bor det mest havsdjur men vem kan bo på en sopö? Träffa de tre clownerna som lever på ön. De städar och sorterar, leker och jonglerar, testar och balanserar. Med sopor kan en ju göra så mycket. Varför skulle någon vilja slänga dem? Och vem är det som fortsätter skräpa ner när clownerna städat upp? Kan naturen få liv igen i en förorenad sopvärld?

Ålder: 4-9 år
Längd: 40 min
Producerad med stöd av Stockholm Stad och Kulturrådet.

Trailer för Sopor!

Idé och framförande: Camilla Rud, Karin Svensson och Petter Wadsten Kostym och scenografi: Maria Peterson Musik: Johannes Bjerlin Ljus och övrig teknik: Anthony Cooks

Om Trupp Trunk:

Tillsammans ska tre entusiastiska akrobater spela en cirkusföreställning, men allt går inte riktigt som de tänkt sig. Under 40 innehållsrika och dramatiska minuter blandas fantasi och magi med förstklassiga cirkustricks och fysisk komedi. Den visuella formen som utgår från kroppsspråk och publikkontakt passar alla, oavsett ålder eller språkkunskaper. Trupp Trunk aktiverar kroppens alla sinnen och med humor och värme gör de tre clownerna tillsammans med publiken en annan värld möjlig.

Föreställningen skulle ha presenterats i samband med Upplands-Bros uppmärksammande av Earth hour i mars och spelas nu istället den här hösten!

Kom ihåg att avboka din biljett ifall ni skulle få förhinder så att någon annan kan få glädje av upplevelsen- ni hittar en avbokningslänk i biljetten!

Tre clowner sitter på färgglada sopmaterial i en stor industrilokal.