Cirkus: Nesa i jorda

Fri entré

Lör 09 Okt, 13:00 - 14:00

Den här cirkusföreställningen handlar om skogens hemligheter. Nyskriven musik blandas med akrobatik och konster i samklang med naturens många platser.

Visste du att svampen hjälper träden att prata? Svampen är nämligen skogens telefon. I Nesa i jorda (Näsan i jorden) funderar och berättar vi sagor från verkligheten. Två luftakrobater och en musiker klättrar, gräver, balanserar och planterar. Kan vi tillsammans bli lika starka som myrorna? Till fiolens drömmande och lekfulla toner utforskar akrobaterna höjden, jorden och vad som finns under jorden. Kanske hittar de begynnelsen på ett träd?

Längd: 30 min
Ålder:
5-13 år
Pris:
Gratis

Av och med: Karoline Aamås, Love Kjellsson och Mari Dahl Stoknes Musik: Love Kjellsson Producerad av: ENT och KompaniTO Med stöd av: Norsk Kulturråd, Svenska Kulturrådet, R.E.D.[NO], Subtopia[SE], Cirkus Xanti[NO] och Dans- och Cirkusistan[SE] Fotograf: Troels Rosenkrantz Fuglsang

Föreställningen skulle ha presenterats under Stockholms cirkusfestival Cirkusmania- men sköts upp till nu den 9/10. Cirkusmania äger rum i februari 2022.

Trailer NESA I JORDA

Om Cirkusmania:

CirkusMania är en festival som i ett omfattande samarbete når ut brett med cirkus i Stockholmsregionen. Arrangörer anmäler föreställningar eller andra evenemang, som tillsammans utgör ett festivalprogram utspritt över länet.

Läs mer om Cirkusmania:

CirkusMania 2021 - CirkusMania

Läs mer om Cirkusgruppen ENT:

NESA I JORDA – ENT (entmanagement.se)

Två av cirkusartisterna hänger tillsammans i en grön akrobatlina.

Foto: Troels Rosenkrantz Fuglsang

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona