Nyheter

Filter:

Välkommen till en ny scenvår!

Med tonerna från kraset av pepparkaksplundringen drar vi upp dig från din trygga gungstol framför granen och inleder vårens program. Nu borde väl ändå all julmaten vara uppäten? För om kylskåpet gapar tomt på julmat, så är konsertprogrammet desto fullare.

Diggit förlängs

Diggit ställer ut! har redan lockat många små och stora besökare och förlängs nu för att göra det möjligt för ännu fler att ta del av den interaktiva och kreativa utställningen. Med enkla medel och pedagogiska finesser ger utställningen en intressant bild av teknikens möjligheter i förskolorna.

Läshörnan i Tibble stänger ner sin verksamhet

Efter tre år på Tibble Torg så stänger Tibble Läshörna för gott. Sista dagen blir den 14 december.

Konstnären Emma Ström får Kulturstipendium

Emma Ström är en av Kultur- och miljöstipendiaterna 2018. Utdelningen sker vid Kommunfullmäktiges sammanträde onsdagen den 19 december kl 18.30 på Stora scenen i Kulturhuset, Kungsängen.

Vattenläcka i Kulturhuset

Biblioteket i Kulturhuset har just nu begränsad service p.g.a. den omfattande vattenläcka som drabbade Kulturhuset natten till den 27 november.

Slöjdsalonger

Slöjd och hantverk har alltid funnits. Till husbehov i början - som tidsfördriv idag. Ett trevligt sätt att fördriva tiden, tycker många, som kanske också tycker om att omge sig med handgjort.