Digital dockteater - Öppna förskolan

Fri entré

Fre 22 Jan, 10:00 - 11:00

Upptäck Sagan om Vanten via videolänk i dockteaterform. Öppna Förskolan gästar Kulturhuset i Kungsängen och Brohuset i Bro under våren. Olika stimulerande barnaktiviteter varje gång! Alltid fri entré.

Sagan om Vanten är en folksaga som berättats muntligt, och har sitt ursprung i Ukraina. Vad händer när man tappar en vante i skogen? Många nyfikna djur kommer fram till att man kan bo i vanten... Hur många får plats inne i Vanten egentligen?

Du möter själva sagan som dockteater. Du får även instruktioner för pyssel som du lätt kan göra själv hemma med koppling till sagan. Vår barnbibliotekarie Elsmari tipsar er om bra böcker att läsa hemma. Vår eminenta Sago-Gun stämmer upp till sång och musik, så harkla upp din stämma.

Det här arrangemanget passar dig som är mellan 1-5 år och dina nära vuxna. Vi sänder live från Kulturhuset i Kungsängen. Länk presenteras här när det närmar sig!

Öppna förskolan c/o 2021

Fler saker som händer på Öppna förskolan c/o under våren. Välkommen dit tillsammans med barn som är 0-5 år!

25-26/3 Guidad kulturmiljöpromenad. Fördjupa bekantskaperna med Kungsängen och Bro på en uppfriskande vandring i tiden. Läs mer om arrangemanget här!

15/4 Babysalong med dockteatern Tittut. Låt de allra yngsta möta dockor, skuggspel och musik i en salong för alla sinnen. Läs mer om arrangemanget här!

28/5 BoBos Ballonger med Pantomimteatern. En ordlös och ömsint föreställning om känslor. Läs mer om arrangemanget här!

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro, Digitalt