BoBos Ballonger med Pantomimteatern

Fri entré

Fre 28 Maj, 09:30 - 10:30

Aktivitetsparken i BroBoka din fribiljett här

En ordlös och ömsint föreställning om känslor. Öppna Förskolan gästar Kulturhuset i Kungsängen och Brohuset i Bro under våren. Olika stimulerande barnaktiviteter varje gång! Alla barn med nära vuxen är välkomna. Alltid fri entré. Föreställningen spelas utomhus i Aktivitetsparken i Bro.

I dag ska BoBo och hans ballonger gå till sitt favoritställe i utkanten av parken. Ballongerna är BoBos familj. En är arg och röd. En är gul och glad. Den blåa är så ledsen och den gröna är alltid rädd. Men precis när BoBo sätter sig för att njuta av picknicken så blir det oroligt bland ballongerna. Den röda ilsknar till på den glada. Den ledsna vill inte att de ska bråka och den rädda är bara rädd. Och den rosa blyga då? Den får vi inte glömma. Den vill också vara med. En ordlös, kärleksfull, finurlig föreställning med musik, mim, humor och så klart… ballongerna, BoBos familj… eller är det hans känslor? BoBos Ballonger görs som en klassisk Pantomimteaterföreställning av Pantomimteatern.

Tid: Två föreställningar kl. 09.30 och 11.00
Plats: Aktivitetsparken i Bro
Föreställningens längd är: ca 30 min. Efter föreställningen kan du pyssla och få boktips.
Ålder: Denna dag passar bäst för 3 år och uppåt men yngre syskon får gärna följa med.

Idé: Bo W Lindström Regi: Ulf Evrén Scenografi & kostym: Sara Kander Musik & ljud: Torbjörn Svedberg Ljus, video & teknik: Kundali Löfstrand Mask: Alva Nord Affischbild: Dante Kander Press- & programbilder: Bengt Wanselius Skådespelare: Bo W Lindström Producent: Veronica Bedecs

Mer om Pantomimteatern:
Pantomimteatern

Öppna förskolan c/o 2021

Fler saker som händer på Öppna förskolan c/o under våren. Välkommen dit tillsammans med barn som är 0-5 år!

22/1 Digital dockteater. Säsongen inleds med en digital dockteater! En upplevelse som inkluderar pyssel, boktips och sång. Läs mer om arrangemanget här!

25-26/3 Guidad kulturmiljöpromenad. Fördjupa bekantskaperna med Kungsängen och Bro på en uppfriskande vandring i tiden. Läs mer om arrangemanget här!

15/4 Babysalong med dockteatern Tittut Inställd- Ersätts med Nasse musikalen digitalt 16/4 kl. 10-14

En man med gul basker tittar glatt på sin gula ballong.

Foto: Bengt Wanselius

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro, Aktivitetsparken i Bro
  • |  Kultur Upplands-Bro, Aktivitetsparken i Bro