Alla våra ligg LIVE

Fri entré

Fre 14 Feb, 19:00 - 21:00

Kulturhuset/ Stora scenenBoka gratisbiljett

Duon Amanda Colldén och Anna Dahlbäck från succépodcasten Alla våra ligg gästar kulturhuset. De pratar om; Det vi önskar att vi visste när vi var yngre och låter oss i publiken vara med i samtalet via Instagram. Ett roligt Alla hjärtans dag-firande med mycket kvinnligt power.

Alla våra ligg vill avdramatisera sex! De pratar öppet om sex, på ett lustfyllt och lättsamt sätt, för att uppmuntra andra till att ha samma snack med sin partner och sina vänner. Det blir mycket skratt, härliga tips och dessutom många insiktsfulla tankar om det ofta tabubelagda sexet. Deras föreläsning öppnar upp för en ärlig diskussion om kroppen och sex, och uppmuntrar människor till att äga sin egen njutning. Här möter ni dem i en show där ni är med och bryter tabun och förlegade idéer om sex och relationer.

Alla våra ligg och deras lyssnarskara är rörande överens om att sexualundervisningen i skolan nuförtiden inte är så uppdaterad och informativ som man skulle önska. Därför delar de sina tankar, känslor och erfarenheter och på ett lättillgängligt sätt öppnar de upp för diskussioner om sex, sexualitet och kroppen. Du kommer inte bara få en föreläsning anpassad för gymnasieungdomar och vuxna som umgås med folk i den åldern, utan det bjuds även på roliga happenings och games. Publiken får vara med via Instagram och ställa frågor.

Den frispråkiga och energiska duon, Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, är grundarna till succépodcasten Alla våra ligg. Sedan lansering i 2016 har podden blivit en av Sveriges största och toppar listorna vecka efter vecka. Podden vann ”Guldörat” för ”Årets podd 2018” på Radiogalan och var även nominerad till ”Årets podcast” på Guldtuben – nordens största gala för digitala kreatörer.

De har fått mycket positiv feedback på podden, och deras lyssnare berättar att podden har gett dem bättre självförtroende när det kommer till att prata om sex. Duons hjärtefråga är att avdramatisera sex och inspirera folk till att våga ta ansvar för sin egen njutning. Därför har de också tagit fram Liggboxen, med sin slogan: “Varför slösa tid på dåligt sex, när det är så enkelt att göra det bra?.” Liggboxen går i poddens fotspår, då den uppmanar folk att utforska, prioritera och prata om sina sexliv. Men det slutar inte där! Alla våra ligg hade en egen Youtube-kanal och har även gjort en webbserie på SVT Edit som heter Riktigt bra sex – nu också för tjejer.

Längd: 2h ink paus

Målgrupp: Ungdomar i gymnasiet och vuxna

Pris: Fri entré. Bokningsbara biljetter via hemsidan men i mån av plats går det bra att dyka upp på dörren!

Amanda
Colldén och Anna Dahlbäck i rosa kläder och milkshake i händerna.