Alla våra ligg LIVE

Fri entré

Fre 14 Feb, 19:00 - 21:00

Kulturhuset/ Stora scenenBoka gratisbiljett

Podcasten Alla våra ligg kommer till Kulturhuset i Kungsängen på Alla Hjärtans Dag och kör LIVE! De kommer prata om: SEX. Så klart. Helt ocensurerat och roligt.

Har du lyssnat på podden Alla våra ligg? Då vet du att det blir århundradets grej att se duon Anna och Amanda Live. Utan att vara stela sexualkunskapslärare kommer de berätta om sånt du alltid undrat om sex men aldrig vågat fråga. Delta och ställ frågor helt anonymt! Det blir roliga quiz om sex och samlevnad så att vi kan prata om sex på ett kul sätt.

Frispråkiga och coola duon, Amanda Colldén och Anna Dahlbäck, är grundarna till succépodcasten Alla våra ligg. Sedan lansering i 2016 har podden blivit en av Sveriges största och toppar listorna vecka efter vecka. Deras lyssnare berättar att podden har gett dem bättre självförtroende när det kommer till att prata om sex. Duons hjärtefråga är att avdramatisera sex, våga snacka om det och inspirera till att ta ansvar för sin egen njutning.

Längd: 2h ink paus

För: Ungdomar från 15 år

Pris: Gratis! Boka en plats här via hemsidan så att du är säker på att komma in. I mån av plats släpper vi in fler vid dörren.

Mer om podden: allavaraligg.se/

Fikasugen? Café Boulevard håller öppet innan föreställningen och i pausen och säljer kärleksfull fika för den som vill. För mer info om utbud och bokning, besök Café Boulevards hemsida

Läs mer på kultur.upplands-bro.se