LÄNGE LEVE LIVE-KULTUREN, VÄLKOMNA TILL SCENHÖSTEN 2021!

Anders Lundin uppträder med sin vis-föreställning Expedition Livet på Hembygdsgården den 12/9, som det redan nu går att boka biljetter till.

Efter en hård och kämpig tid är vi äntligen helt tillbaka, späckade med live-evenemang för alla er som saknat att uppleva kulturen på plats i stället för genom en skärm. Under hösten kommer vi bjuda på teater, konserter, cirkus och mycket, mycket mer – dessutom helt gratis!

Efter en lång tids isolering från evenemang och spänning vill vi tillsammans skapa en glädjefest i höstmörkret för alla oss som älskar kultur! Därför har vi satt ihop ett brett program inför scenhösten med något för alla smaker och personer, barn som vuxna.

Några av dessa guldkorn som du kan få åtnjuta helt kostnadsfritt består av Anders Lundins vis-föreställning Expedition Livet, cirkusföreställningen Nesa i Jorda, konsert med världsmusikbandet Sirocco, clownföreställningen Sopor av Trupp Trunk, och avslutande i december, konsert med folkmusikerna Kolonien samt dansmusikalen Komet av Christina Tingskog!

Komet av Christina Tingskog, Sirocco & Cirkus: Nesa i Jorda som alla uppträder under scenhösten och som det redan nu går att boka biljetter till.

Något för de allra minsta

Utöver vårt redan breda utbud av barnevenemang har vi även i år ett fortsatt fokus på de allra, allra minsta! Vårt samarbete med Öppna Förskolan fortsätter med en mängd aktiviteter under hela hösten särskilt kurerade till småbarn där de får uppleva musik, teater, dans, skapande och lek.

Några av dessa evenemang som ni absolut inte får missa är bebisdansföreställningen Prassel av Räserbyrån, konserten Konsääärt och föreställningen Drömskt av Teater Tre för 1–3-åringar, alla helt kostnadsfria!

Boka dina biljetter redan idag här!

Just här i Kulturkalendern hittar du samtliga evenemang. Länk till e-tjänsten för att boka din gratisbiljett finns i respektive evenemang.

Missa inga nyheter från oss, följ oss på sociala medier!

Glöm inte att följa oss på sociala medier för att inte missa några fler evenemang, nyheter eller aktuella uppdateringar under hösten.

Instagram: @kulturupplandsbro Facebook: @kulturupplandsbro