Nu är sportlovsprogrammet här!

Escaperoom där du kan testa VR-glasögon eller ugglejakt i skogen är några av aktiviteterna du kan testa på under sportlovet i Upplands-Bro kommun.

Vecka 9 firar många skolbarn sportlov. Och då vill man ju hitta på något att göra. Via länken nedan hittar du Upplands-Bros digitala sportlovsprogram. Det är både kommunal verksamhet, föreningar och organisationer som bidrar med olika aktiviteter, både utomhus och inne. Programmet uppdateras löpande, klicka dig vidare för mer information och anmälan:

Sportlovsprogrammet

Aktiviteter för unga mellan 10-16 hittar du i Sparksapp!

Du har väl inte missat kommunens aktivitetsapp? Fler aktiviteter för unga både under sportlovet och när som helst hittar du på:

sparksapp.se

Om Sparks: Sparks Generation är en ideell förening som hjälper ungdomsverksamheter att nå ut och unga att hitta sin grej. Vi riktar oss till lite äldre unga mellan 10-16 år och inspirerar och uppmuntrar dem att testa på nya aktiviteter som nybörjare. Vi når ut till unga i digitala och sociala medier, skolor, tillsammans med våra unga ambassadörer och via sparksapp.se

Ps. Kolla gärna i organisatörernas kanaler kort innan arrangemangen äger rum. I dessa tider kan det ske sena ändringar av aktiviteternas upplägg!