Livestreamade boktips

Den 9 februari genomförde biblioteket ett livestreamat boktips. Temat var romantiska böcker. Trots en del tekniska problem och problem med ljudet fick vi mycket positiv respons så fler livestreamade boksamtal planeras under våren.

Ulrika, Lukas och Anna samtalade om böcker med kärlekstema från olika tidsepoker. De funderade bland annat kring vad som gör en bok till en klassiker och vilka olika typer av kärleksromaner som skrivs. Det pratades en hel del om sorg men också om lyckliga slut.

Missade du samtalet och är nyfiken på våra romantiska boktips, finns det fortfarande möjlighet att titta på de romantiska boktipsen via länken https://fb.watch/3zcG-ZBqXo/

En del av de böcker som diskuterades var:

Madonna i päls av Sabahattin Ali
Stolthet och fördom av Jane Austen
Svindlande höjder av Emily Brontë
Förr eller senare exploderar jag av John Green
Strandläsning av Emily Henry

Fler tips från boksamtalet hittar du här.
Fler romantiska boktips hittar du i bibliotekets katalog:

Som sagt var, vi hoppas på att kunna presentera fler livestreamade boktips. Just nu planerar vi för ett tips med tema påskekrim någon gång veckan före påsk. Längre fram i vår hoppas vi på att kunna genomföra ett tips kring historiska romaner. Prenumerera gärna på vårt nyhetsbrev så får du mer information kring detta och andra tips på vad som händer på biblioteket och i kulturen i kommunen.

 

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona