årets novelltävling är igång

Är du mellan 9-19 år gillar att skriva och går i skola i Upplands-Bro kommun. Välkommen att delta i bibliotekets novelltävling. Skriv en novell som kan handla om nästan precis vad du vill. Lämna in den till biblioteket senast 31 mars. Kanske vinner du ett fint pris. Prisutdelningen firas med författarbesök på biblioteket i den 6 maj.

Regler för Novelltävling 2021:
• Du ska vara mellan 9 och 19 år
• Du går i skola i Upplands-Bro
• Novellen ska vara på svenska eller engelska
• Novellen ska vara 1-3 A4-sidor lång, datorskriven.
• En novell per person
• Skicka in novellen senast onsdag den 31 mars

Ange förnamn, efternamn, adress, telefonnummer och ålder. Lägg novellen som ett bifogat dokument och e-posta till: elena.dvornikova@upplands-bro.se eller lämna in den på biblioteket i Brohuset eller i Kulturhuset. Du kommer att få en bekräftelse på att vi har tagit emot din novell.

Behöver du lite tips och trix kring hur du skriver en novell kan du delta i bibliotekets skrivarworkshop den 4 mars. Det är ett begränsat antal platser så skynda att anmäla dig.

Tävlingen avslutas med prisutdelningen och författarbesök av Sofia Nordin på torsdag 6 maj kl.18. Då är alla välkomna! Du behöver inte ha deltagit i novelltävlingen för att få komma på prisutdelningen.

Läs mer om prisutdelningen.
Delta i Skrivarworkshop

Lycka till!

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona