Konstrunda i nytt format

Ett av de verk som presenteras under Konstrundan

Covid-19 stoppar inte konsten. Även i år genomförs den traditionsenliga konstrundan. Att ta till nya grepp är dock nödvändigt för att undvika smittspridning. Bland annat förlängs presentationsutställning i Kulturhuset i Kungsängen.

Som tidigare år hålls presentationsutställningen i Konsthallen i Kulturhuset. Här visas ett alster från varje konstnär som tydligt visar de olika konstnärernas stil och uttryck. Utställningen pågår 29 augusti till 12 september. Presentationsutställningen kan besökas precis som tidigare år, men antalet besökare på samma gång är begränsat. Håll avstånd och besök endast utställningen om du är symptomfri. I år hålls ingen traditionell invigning.

Konstrundan i Upplands-Bro hålls helgen den 5-6 september, klockan 11.00-17.00. Med anledning av Covid-19 hålls inga rundvandringar eller visningar på Observatoriet på Kvistaberg och Lövsta gård. Vid andra utställningsplatser finns skyltar som anger maxantalet besökare vid samma tillfälle. Vid många besökare kan viss väntan uppstå och nya besökare välkomnas när andra lämnar platsen.

Vid alla utställningsplatser finns handsprit och skyltar med uppmaning om att hålla avstånd. Alla utan symptom är hjärtligt välkomna till Konstrundan i Upplands-Bro.

Kartfolder finns att hämta i Konsthallen, kommunhuset och biblioteken i Kungsängen och Bro.

Konstrundan arrangeras av Föreningen Konstformer i Upplands-Bro.

Öppettider PRESENTATIONSUTSTÄLLNING I KONSTHALLEN

MÅNDAG - TORSDAG: 10.00-19.00
FREDAG: 11.00-17.00
LÖRDAG: 11.00-15.00
SÖNDAG: STÄNGT

PLATS: KULTURHUSET / KONSTHALLEN I KUNGSÄNGEN CENTRUM


 

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona