Nu blir det drive-in filmvisning på Gamla IP i Kungsängen

Njut av fem olika filmer i två dagar

Den 14-15 augusti arrangerar Kultur Upplands-Bro tillsammans med Bio Kuben ett Coronaanpassat evenemang – drive-in filmer på stor LED skärm i det fria med eller utan bil. Vi har valt ut filmer som vi hoppas väcker spänning, skratt, popcornsug och äventyrslust i sommarnatten.

Upplev film i gemenskap
Sedan Bio Kuben bestämt sig för att ta en paus från filmvisandet på grund av rådande läge kring smittspridningen av Covid-19 är det nog många i Upplands-Bro som törstar efter film i gemenskap med andra. För många har säkert dämpat sin brist på sociala sammanhang framför just film eller tv i hemmet med lite chips. Men det är något visst med att uppleva film i gemenskap så nu arrangerar Kultur Upplands-Bro tillsammans med Bio Kuben nu ett Coronaanpassat arrangemang där du kan sitta i tryggt förvar i din egen bil och uppleva film på stor LED-skärm. Vi ger även er som saknar bil eller behöver frisk luft möjlighet att sitta på grusplanen framför och njuta av filmerna.

Evenemanget pågår i två dagar
Vi har komponerat två dagar med filmvisningar där vi försökt att blanda urvalet efter tycke, smak och ålder. Vi inleder fredagen med filmer för våra ungdomar. Den 14/8 hälsar vi tonåringar lite extra välkomna men alla är självklart välkomna. Det blir Jumanji - The next level som är en action-komedi och därefter skräckkomedin Ready or not. Notera, den har åldersgräns 15 år.

På lördagen börjar biovisningen redan klockan 15.00 för våra yngre besökare med Disney/Pixar filmen Framåt. Senare under lördagen njuter du av senaste feel-good;en The Peanut Butter Falcon skapad av producenterna bakom Little Miss Sunshine. Drive-in i sig är ju en nostalgi-tripp tillbaka till 50- och 60-talet med cabbade bilar och rock´n roll. Vad är då mer stämningsfullt än att avsluta drive-in-filmvisningen med klassikern Sista natten med gänget från 1973.

En äventyrlig resa
Som ni märker så är det mycket bilar och resande i vårt filmutbud för drive-in filmvisningen. De två tonårsalverna i Framåt ger sig ut på ett äventyr i sina bilar t.ex liksom college-ungdomarna i Sista natten med gänget hänger sig åt dragracing. Såhär i tider när det är svårare att resa runt jordens alla hörn vill vi ge er en inre fantasiresa genom att visa dessa filmer.

Boka era biljetter till varje enskild film och läs mer om arrangemanget. Obs! Begränsat antal platser!

Välkomna!

Klassikern Sista natten med gänget med drive-in bio och dragrace visas på lördagen

Varierat utbud för olika åldrar