Min Dröm visas på funkisfestivalen

Utställningen Min Dröm som ställdes ut i Konsthallen 2017 kommer att hänga på Waterfront kongresshall vid FunkisFestivalen (tidigare Funkismellon) den 26 augusti. Då kommer 3000 personer att se utställningen, liksom publiken vid den lokala livesändningen av FunkisFestivalen på Stora scenen i Kulturhuset i Kungsängen.

Utställningen Min Dröm är ett projekt där personer på Daglig Verksamhet i Upplands-Bro fått iscensätta sitt drömjobb. Fotografen Caroline Falkengren och projektledaren Helena Karlsson har tillsammans med verksamheten skapat möjlighet att komma in i olika, för många otillgängliga, lokaler. Till exempel observatoriet i Kvistaberg, Lejondals slott, Attunda brandstation med flera spännande platser. Utställningen har också inneburit att en sällan uppmärksammad grupp fått ta plats i rampljuset. Efter visningen i Konsthallen har den uppskattade utställningen även visats i Konstkuben i Bro och i Bålsta bibliotek.

Den 26/8 livesänder vi från finalen på Waterfront Congress Center på Stora scenen i Kungsängen, läs mer här och kom och fira med oss!