Skogsupplevelse: Lövkoja

Fri entré

Lör 05 Okt, 11:00 - 11:40

Vinterrum i BroIngen platsbokning, bara dyk upp!

Lek bland träd och buskar i alla väder!

Det är spännande att se världen genom ett lövverk, att betrakta utan att bli sedd. Vi möts utomhus och vi inspireras till en lövkoja, en koja som förändras. Längtan, förväntan och att se möjligheter i det som det blev. Glädjen i att dela något fint med en vän, eller flera.

En interaktiv upplevelse utomhus bland träd och buskar. Regnar det har vi regnkläder på oss. Är det snö på marken får vi ett utmärkt dansgolv. Om det är soligt och varmt kan vi dansa i skuggan av ett träd.

Vi är alla delaktiga i denna upplevelse. Vi får se dansarna Anna och Oskar visa delar ur föreställningen Lövkoja och barnen bjuds in att delta i olika moment som involverar föreställningens tema: en koja, natur, rytmik och rörelse.

Målgrupp: 4-7 år
Speltid: 40 min

Samling vid Vinterrum- hitta hit! Hela föreställningen spelas utomhus i skogen. Tänk på att klä er efter väder! Vi rekommenderar stövlar och långbyxor, och regnkappa om det regnar. Publiken kommer att gå runt i skogen på stigar och ibland lite kuperade områden-hör av er ifall ni har frågor gällande tillgänglighet: kultur@upplands-bro.se

Vi bjuder på korv! Mellan de två föreställningarna kl. 11.40-13.00 grillar vi korv på Vinterrums grill som vi bjuder alla er som kommer på, vegetarisk och kyckling.

Av: Ingrid Olterman Dans Koreografi: Ingrid Olterman Dansare: Oskar Frisk, Anna Ehnberg

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro, Vinterrum i Bro
  • |  Kultur Upplands-Bro, Vinterrum i Bro