Retroklubben

Fri Entré

Fre 17 Nov, 14:00 - 16:00

Torget 4, KungsängenFullbokat!

Glamouren på Retroklubben är något utöver det vanliga! Retroklubben är en mötesplats för äldre som bjuder på dans, café och glamour. Här kan man njuta av svängig musik och ta en fika i en härlig vintage-atmosfär!

Retroklubben är en plats där man kan träffa likasinnade och umgås i en trevlig miljö. Här finns det något för alla, oavsett om man vill dansa eller bara koppla av och njuta av stämningen.
Caféet 4 på Retroklubben serverar goda kaffedrycker och läckra bakverk. Här kan man ta en paus från dansen och bara sitta ner och prata med vänner eller ta en stund för sig själv.
Enastående artistgrupp spelar i november: Gubbröra!

Glamouren på Retroklubben är något utöver det vanliga. Här kan man klä upp sig och känna sig som en stjärna på dansgolvet. Här finns det möjlighet att ta en paus från vardagen och uppleva något unikt och speciellt.
Sammanfattningsvis är Retroklubben en plats för äldre där man kan träffa nya människor, dansa till bra musik, njuta av god fika och uppleva glamour och elegans.

Retroklubben är nu fullbokat och tar inte emot fler anmälningar!

Längd: 2 timme
Pris: Gratis men anmälan krävs

Mer om Gubbröra

Repertoaren innehåller allt från Elvis till Anita Lindblom, den som vill får många låtar att dansa till. Gubbröra som grupp har funnits i 30 år och kvar från orginalsättningen är Kjelle Persson (från Bro) och Ronnie Svensson (från Nacka). Tillsammans har de under många år spelat på musikcafé i Kungsängen och Bro och har en trogen "publik" i kommunen!
Både Kjelle och Ronnie har ett förflutet i popsverige sen 1960 talet med turnerande både i Sverige och utomlands .

En äldre man som dansar, i bakgrunden spelar en man piano


Meny Cafe Torget 4

Räksmörgås +Kaffe/Te/alkoholfri cider  65 kr

Anjovis smörgås + Kaffe/te/ alkoholfri cider 45 kr

Köttbullesmörgås + Kaffe/te/alkoholfri cider 45 kr

1 glas cider+ två snittar 20 kr

Äppelkaka med vaniljsås+ kaffe/Te 35 kr

Toscakaka + Kaffe/Te   35 kr

Småkaka + Kaffe/Te 20 kr