NYTT DATUM: APRIL! Utställning: Activate by Action/Aktivera

Fri entré

Lör 15 Jan - Lör 29 Jan

Kulturhuset/ Konsthallen

Utställningen Activate by Action/Aktivera har blivit framflyttad till april på grund av rådande restriktioner. Vi hoppas läget har lugnat ner sig fram tills dess och att vi då kan mötas i utställningen som planerat!

Activate by Action/Aktivera är på plats i Konsthallen! En utställningen med konstklubb BKK/UKK.

På grund av pandemin med restriktioner får endast 2 personer vistas i Konsthallen samtidigt, detta under eget ansvar. Var rädda om er och varmt välkommen in!

UB Konst är en nystartad konstförening som skapar möjligheter för processledda och samskapande konstprojekt i Upplands Bro. Activate by Action/Aktivera är konstföreningens första utställning. Välkommen in!

Ett projekt som UB Konst etablerar under året är konstklubben BKK/UKK, Barnens Konstklubb, ca 5-8 år/ Ungdomarnas Konstklubb, ca 9-15 år. I BKK/UKK skapas konst och självorganisering för dom yngsta utifrån gemensamma beslut.

Utställningen Activate by action/Aktivera är en del av denna etablering. Utställningen visar på erfarenheter från en tidigare workshopsvecka med Barnens Konstklubb och Ungdomarsnas Konstklubb som utspelade sig i Stjärnparken i Bro sommaren 2021. Utställningsperiod i Kungsängens Konsthall: 15/1-29/1.

Är du (liten som stor) intresserad av att aktivera utställningen? Välkommen in!

Utställningen öppnar lördagen den 15 januari kl.13:00-15:00 under begränsad form enligt restriktioner.

Endast 2 personer får vistas i Konsthallen samtidigt.


Är du intresserad av mer information om BKK/UKK? Malia Jenny Berntsson på: ubkonst@gmail.com

UB Konst på Facebook

Konsthallens öppetider

Måndag-torsdag 10.00–19.00
Fredag 11.00–17.00
Lördag 11.00–15.00
Söndag STÄNGT

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och kommer att ha max 50 personer på varje föreställning. Därför behöver du inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona