Nyskriven svensk pop - Frida Lif och Catharina Stensved

110-150 kr

Fre 18 Okt, 19:00 - 21:00

För endast en kväll delar popartisterna FRIDA LIF och CATHARINA på Stora scenen i Kungsängen. Tillsammans bjuder de på en färgsprakande kväll med personliga poplåtar. Med sig har de blandade musiker från sina band.

CATHARINA är artist och låtskrivare som sedan barnsben har haft stor passion för att stå på scenen. Efter år av frilansande bakom olika akter och musikstudier på skolor som Kungliga Musikhögskolan släppte hon 2019 sin debutsingel ”Lyser” som var ett statement mot mäns våld mot kvinnor. Låten följdes av flera singlar som genomsyras av både sårbarhet och stärkande budskap. Hennes mest populära låt ”Snälla se mig” har streamats över två miljoner gånger på Spotify. Catharina inspireras av artister som Ana Diaz, Oskar Linnros och Daniela Rathana och är nu aktuell med ny musik med poppiga melodier och självutlämnande texter.

FRIDA LIF är en popartist, baserad i Stockholm, med rötter från Upplands Väsby. Utbildad vid Kungliga Musikhögskolan i Stockholm inspireras hon av artister som Veronica Maggio, Linnea Henriksson och Molly Sandén. Under våren 2024 släppte Frida sina tre första singlar - "Du och jag," “Om du vill,” och "Bryr du dig?"- som skapade vågor på Spotify Sweden's New Music Friday och säkrade placeringar på viktiga officiella Spotifylistor. I höst fortsätter Frida Lif göra sitt avtryck på musikscenen. Med hennes uppenbara talang och magnetiska scennärvaro är Frida Lif redo för ännu större framgång i musikbranschen.

OBS! Ståplatser! Baren är öppen under spelningen, och det kommer att vara en ca 20 min lång paus.

En bild på tre kvinnor med varsitt instrument
En bild på artisten Frisa Lif

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro , Kulturhuset/ Stora scenen