Minidisco med DJ Choco Chanel & Öppna Förskolan

Fri Entré

Fre 28 Jan, 09:45 - 10:25

OBS! På grund av de nya restriktionerna behöver samtliga som kommer befinna sig i lokalen behöva ha bokat en biljett. Så både deltagare, föräldrar och möjliga syskon/andra som kommer befinna sig på plats behöver ha en bokad biljett!

Välkommen på minidisco med Öppna Förskolan! Musiken står ingen mindre än DJ Choco Chanel för!

Vi bjuder in till ett stort minidisco för alla barn mellan ett och fem år. Discomusiken sköts av Choco Canel, som tidigare har fyllt salonger, discon och klubbar med taktfast musik för både landets äldre och yngre publik. Sätt på dig din snyggaste outfit så ses vi på dansgolvet. Barnen kommer även att få möjlighet att göra sitt eget discopyssel.

Obs! Kom gärna 15 minuter innan så att barnen hinner känna in rummet!

Längd: 40 minuter
Ålder: 1-5 år
Pris: Gratis
Plats: Florasalen i Bro Dagcentral, Bro

ÖPPNA FÖRSKOLAN C/O KULTURHUSET Våren 2022

Fler saker som händer i vår sker i samarbete mellan Kultur-Upplands-Bro och Öppna förskolan. Välkommen hit som privatperson tillsammans med barn som är 0-5 år förskoleverksamheter välkomnar vi till vår kultur i förskoleverksamhet!

28/1 Minidisco med DJ Choco Chanel

11/2 Vibb

18/3 På Villovägar

21/4 En Dansande Himmel

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona