Kungsdagen

Fri entré

Lör 27 Aug, 11:00 - 15:00

Kulturhuset/ Torget

I slutet av augusti arrangerar kommunen festligheter för stora och små på torget i Kungsängen! Deltar gör föreningar, lokala företag, politiker och kommunens verksamheter. Välkommen till en heldag fylld av trevliga möten och roliga aktiviteter!

Kungsdagen riktar sig till barn, vuxna och äldre när torget fylls av aktiviteter för lek, musik av lokala talanger och försäljning av mat, dryck och fika. Fokus för Kungsdagen är kultur och demokrati, här kommer det finans nånting kul för alla!

Missa heller inte Brodagen som arrangeras lördagen den 10 september!

Festligheterna hålls veckorna innan valet den 11 september och politiska partier kommer att finnas på plats i sina valstugor på torgen. Ett tillfälle för den som vill att ställa frågor och diskutera med kommunens politiker alltså.

Längd: 4 timmar
Ålder: Passar alla åldrar!
Pris:
Fri entré

Ett infoblad om Kungsängens dag i vinrött och rosa.


Info till föreningar och utställare

Vill du stå på scen, sälja mat, arrangera en aktivitet, eller något annat? Anmäl dig via kommunens e-tjänst så kontaktar vi dig.

Här kan du anmäla intresse för att delta!

Tilläggstjänster från Event City
(Alla priser inkl transport & montering)

  • Tält, 3x3 meter: 1 900,- exkl moms
  • Ståbord med strumpa (vit): 200,- exkl moms.
  • Eventbord 180x80 cm: 80,- exkl moms.
  • Duk (vit) till eventbord: 50,- exkl moms,
  • Barstol: 50,- exkl moms.
  • Fällstol: 25,- exkl moms.

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona