Konsert: Att få en vän

Fri entré

Lör 13 Nov, 13:00 - 13:40

Kan helt olika personer verkligen bli kompisar? Pjäsen Att få en vän är en familjeföreställning med nyskrivna låtar om en utomjording som kommer till jorden och lär känna en människa.

"En helt vanlig dag landar ett rymdfartyg på jorden. En rymdvarelse stiger ut och lär känna en människa som redan kan och vet allt bäst. Kan de bli vänner även fast de ser helt olika på världen?”

En berättarröst leder oss genom dramat där vi får följa de två karaktärerna i tankarna som omger dem och hur deras vänskap utvecklas. En konstnärlig och personlig föreställning med fördomar och ensamhet som tema. Luta dig tillbaka och låt dig omslutas av en musikalisk resa!

Ålder: från 4 år
Längd: 50 min

Medverkande: Elbas: Evelina Arvidsson och Eklind Piano: Sara Karkkonen Elgitarr: Erik Nilsson Trummor: Tobias Gustavsson Fiol: Johanna Moraeus Trumpet: Mimmi Anterot Sång & skådespel: Guro Fløgstad och André Hasselgren

Föreställningen presenteras i samarbete med Länsmiusiken Stockholm, läs mer här!

Kom ihåg att avboka din biljett ifall ni skulle få förhinder så att någon annan kan få glädje av upplevelsen- ni hittar en avbokningslänk i biljetten!

En bild på hela musikensemblen med den gröna rymdvarelsen i fronten.

Fler datum

  • |  Kultur Upplands-Bro, Kulturhuset/ Stora scenen