(Inställt!!!)Teater: Vart tog min Igloo vägen?

Fri entré

Lör 05 Dec, 11:00 - 11:50

Tyvärr inställt - på grund av de skärpta råden. Vi har beslutat att erbjuda skolklasser att se föreställningen separat med sina skolklasser istället. Ett arktiskt äventyr! Oolik är en helt vanlig flicka som ger sig ut på ett ovanligt äventyr. En dag när hon sitter i sin igloo börjar det droppa på hennes huvud. Håller hennes igloo på att smälta?

Följ med Oolik på hennes resa för att söka efter hjälp. På vägen, i en gnistrande stjärnklart arktiskt kall värld, möter hon flockar av snögäss, slädhundsvalpar, valrossar och DIG! I en interaktiv, musikalisk föreställning reser Oolik genom snöstormar, över oceaner och in i våra hjärtan.

Föreställningen är mycket visuell och karaktärerna pratar ”igloo-iska”, ett låtsasspråk, vilket gör att föreställningen är tillgänglig för alla. Både hörande och icke-hörande samt även de som har stora utmaningar i det verbala kommunicerandet. Föreställningen äger rum med publiken runtom sittandes i en igloo av tyg.

En föreställning om klimatförändringar. Att tänka på och tala om - och vad vi kan göra åt det.

Längd: 50 min
Ålder: 4-10 år

Obs! Plats ändrad till Ekhammarscenen p. g av vattenskada! Ekhammarscenen ligger på Skolvägen 20 i Kungsängen. Hitta hit

Läs mer om föreställningen och Boulevardteatern här!

Av: Boulevardteatern Skådespelare: Isabell Ström och Skådespelare/musiker: Elinne Leandersson Regi: Roger Westberg Musik: Elinne Leandersson Scenografi/ljus: Kundali Löfstrand Kostym: Malin Tivenius Efter en originalidé av The Bone Ensemble (UK) Formgivning: Carin Lundhquist Frenning

Ingen fikaförsäljning på Ekhammarscenen! Om du tar med eget får du gärna äta detta i foajén. Tänk då på att du inte får ta med produkter som innehåller ägg eller nötter, det finns allergiker som vistas dagligen i lokalen.

En musiker med dragspel står vid en isvak

Foto: Carin Lundhquist Frenning