Utställning: Här är vi

Fri entré

Tis 13 Sep - Tis 04 Okt

Kulturhuset/ Konsthallen

En utställning om att mötas och att vara sig själv!

I sex fotografier möter vi Upplands-Brobor som delar med sig av sina liv, sina berättelser och drömmar. Deltagarna är äldre personer och yngre personer, varav flera med funktionsvariation, grupper som sällan får utrymme i medier och i samhället.

Utställningen tar fasta på mötet mellan två människor som med olika erfarenheter av livet, men också gemensamma intressen, nyfiket lär känna varandra. Den dialog som uppstår i stunden skapar ögonblick som fångats på bild.

Invigning tisdag 13 september kl.17:00

Utställningen pågår mellan den 13 september till den 4 oktober.
Den 13 september kommer utställningen att invigas kl.17:00 med tal från Kultur- och fritidschef Hannah Nencioni Rydstedt samt Kultur- och fritidsnämndens ordförande Mattias Peterson Ersoy, varmt välkomna!

Konsthallens Öppettider:
Måndag - Torsdag: 10.00-19.00
Fredag: 11.00-17.00
Lördag: 11.00-15.00
Söndag: Stängt

En bild på en fotograf som tar bild på två kvinnor vid ett bord utomhus. Runtom bordet står flera legofigurer i olika färger

MER OM PROJEKTET HÄR ÄR VI

Projekt handlar om kulturvisioner för 2030, där människor ifrån olika målgrupper och generationer möts och inspirerar varandra med sina berättelser. Alla modeller i projektet är personer som bor, jobbar eller går i skolan i Upplands-Bro kommun.

Ett stort tack till alla som har bidragit i arbetet med utställningen:
Floristhörnan i Bro gamla stationshus, Kungsängens Kampsport & Självförsvarsförening, Kulturhuset Stadsteatern Stockholm, servicegruppen och förebyggande enheten för äldre – Torget 4 i Kungsängen i Upplands-Bro kommun.

Bakom utställningen Här är vi står Upplands-Bro kommun.