En Dansande Himmel med Öppna Förskolan

Fri Entré

Tor 21 Apr, 09:30 - 10:00

I en dansande himmel skapar koreografen Hui-Han Hu ett utrymme för tyngdlöshet och öppna sinnen. En upplevelse som påminner om tiden i mammas mage med akrobater som hänger från taket över publiken!

Verket hämtar inspiration från hur Hui-Han Hu upplevde sitt eget barns utveckling. Spädbarn stimuleras av färger, former, ljus, ljud, det vill säga allt som inbjuder till sinnesintryck. Flygande, flytande och tyngdlösa objekt påminner ett spädbarn om miljön i mammans mage.
Med denna inspiration som utgångspunkt skapas ett samspel mellan publiken och dansaren i vilka sinnesintryck tas in organiskt och öppet.
I en dansande himmel finns ett kontinuerligt flöde och utrymme för att formas och omformas.

Längd: 20 min + efterföljande tid för eventuella frågor och samtal
Ålder: För bebisar, barn och deras föräldrar.
Pris: Fri Entré

Trailer för En dansande Himmel!


Av: Hui-Han Hu Koreograf, dansare, projektledare: Hui-Han Hu Dansare: Katarina Eriksson/Jimmie Larsson och Hui-Han Hu Ljus-och ljuddesigner: Olle Axén Kompositör: Malvin Karlsson Kostymdesinger: Anna Kjellsdotter Scenograf: Anna Edsjö Filmare, fotograf: Fredrick Francke
Origami: Chia-Hao Wang Säkerhet: Christian Farcher Nätet: Joel Jedström

En bild på två akrobater som hänger i taket

ÖPPNA FÖRSKOLAN C/O KULTURHUSET Våren 2022

Fler saker som händer i vår sker i samarbete mellan Kultur-Upplands-Bro och Öppna förskolan. Välkommen hit som privatperson tillsammans med barn som är 0-5 år förskoleverksamheter välkomnar vi till vår kultur i förskoleverksamhet!

28/1 Minidisco med DJ Choco Chanel

11/12 Vibb

18/3 På Villovägar

21/4 En Dansande Himmel

Minska smittspridningen

Med anledning av risken för smittspridning av coronaviruset, vänligen visa hänsyn till dina medmänniskor och stanna hemma om du känner dig krasslig.
Upplands-Bro kommun följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och varierar antalet deltagare på varje evenemang för att kunna hålla avstånd i lokalen. Du behöver inte visa upp något vaccinationsbevis till våra evenemang om inget annat anges i evenemangstexten.

information om Coronaviruset

Mer information om coronaviruset finns på kommunens hemsida https://www.upplands-bro.se/corona